Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

westia

Το νέο talk of the town έχει γίνει στους κύκλους του κλάδου της Μαζικής Εστίασης και των Ξενοδόχων η διεξαγωγή της 2ης WESTIA που θα ανοίξει τις πόρτες της στην Πάτρα 1-3 Απριλίου στο Ολυμπιακών προδιαγραφών Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ο λόγος γίνεται για την έκθεση που εντυπωσίασε εκθέτες και επισκέπτες από την πρώτη της κιόλας προσπάθειά της στις αρχές του 2016 με επίκεντρο την δυτική Ελλάδα. Τα ανέλπιστα καλά αποτελέσματα αλλά και η τεράστεια προσέλευση των επισκεπτών της πρώτης έκθεσης WESTIA από 233 μέρη της Ελλάδας αλλά και από 7 Ευρωπαϊκές χώρες, ήταν αυτά που έδωσαν το έναυσμα στο να θεσμοθετηθεί η συγκεκριμένη δράση.

Σε 7.000 τετραγωνικά θα χτυπήσει η καρδιά της εστίασης και του τουρισμού με περίπτερα εκθετών στοχευμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες και τις σύγχρονες απαιτήσεις του κλάδου. Το 2016 είδαμε 161 εκθέτες που μας έδωσαν μία πλήρη γκάμα επιλογών στους τομείς των τροφίμων, των ποτών, των υπηρεσιών, των εξοπλισμών και του τουρισμό. Το 2017 ήδη μας κλείνουν ραντεβού στην έκθεση εμπλουτισμένοι, με 200 περίπτερα αυτή τη φορά, με ακόμη περισσότερες ποιοτικές λύσεις για προϊόντα και υπηρεσίες και αναμένονται να τιμήσουν την έκθεση πάνω από 20.000 επισκέπτες από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Οι συντελεστές της διοργάνωσης κάνουν λόγο για μία έκθεση ευρωπαϊκών προδιαγραφών που, σε αντίθεση με αντίστοιχες μεγάλες απρόσωπες εκθέσεις του είδους, θα έχει άρωμα Ελληνικής φιλοξενίας, προσωπικής εξυπηρέτησης και δρώμενα που θα μας κρατήσουν το ενδιαφέρον ζωντανό και αμείωτο τόσο για του ενήλικες όσο και για του μικρούς επισκέπτες της έκθεσης για τους οποίους υπάρχει ξεχωριστή μέριμνα και πολλές εκπλήξεις για τις 3 ημέρες που θα διαρκέσει η έκθεση.

Φήμες αναφέρουν ότι στην έκθεση, πέρα από επιφανείς επιχειρηματίες και εμπόρους του χώρου, αναμένεται να παρευρεθούν και εκπρόσωποι Ιταλικών Συλλόγων Εστίασης από Ανκόνα, Μπάρι, Ρετζιο Καλάμπρια, Λέτσε, Ρίμινι, Πεσκάρα αλλά και Μπρίντιζι.

Ο ΣΚΕΑΝΑ (Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας) ως διοργανωτής της έκθεσης, μία ακόμη φορά με υπερηφάνεια δεσμεύεται ότι θα κάνει την διαφορά και θα συμβάλει ουσιαστικά στην ενίσχυση του κλάδου για δεύτερη φορά με την δυναμική παρουσία εκθετών από την Αχαΐα, την Αιτωλοακαρνανία, την Ηλεία, τη Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά, τη Λευκάδα, την Άρτα, τα Γιάννενα και την Πρέβεζα.

Γι αυτό το εγχείρημα έχουν συμπράξει φορείς της Αυτοδιοίκησης, τα κατά τόπους Επιμελητήρια, Ενώσεις Ξενοδόχων, Σύλλογοι Εστίασης και Αναψυχής, όπως επίσης θα στηριχθεί και με ένθερμη κάλυψη από τα ΜΜΕ.

Με αφορμή την έκθεση, έρχεται η έκδοση του βιβλίου "Η εστίαση τον 20ο αιώνα στην Αχαΐα" όπου στα πλαίσια αυτής θα γίνει και ημερίδα για την παρουσίαση του βιβλίου στους επισκέπτες.

Όλα αυτά συντελούν στο να συμπεράνουμε με ασφάλεια γιατί οι εκθέτες του 2016 δήλωσαν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της διοργάνωσης σε ποσοστό που αγγίζει το 90%!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

 

comments

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!