Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ύστερα από αρκετά χρόνια το δίδυμο Γιαννιας Μενιδιατης δημιουργεί και πάλι μουσικό «μέτωπο» με στόχο να βάλει φωτιά στις νύχτες μας και να μας απογειώσει. Ένα δίδυμο που θα προσφέρει ατελείωτες συγκινήσεις και ώρες διασκέδασης όλο το χειμώνα σε ένα πολύ δημοφιλές κέντρο, το Vox. Παράλληλα, η όλο και ανοδική καλλιτέχνης Στέλλα Κάλλη πρόκειται να πλαισιώσει ιδανικά τους δύο αγαπητούς τραγουδιστές. Ο Γιαννιάς και ο Μενιδιάτης είναι γνώριμοι μεταξύ τους από παλιά, αφού έχουν συνυπάρξει καλλιτεχνικά στην πίστα του Frangelico. Το μουσικό ντουέτο έχει χαρίσει μεγάλες νύχτες ξεφαντώματος και ξέφρενου χορού σε χιλιάδες θαμώνες στο παρελθόν, φιλοδοξώντας να κάνει ακριβώς το ίδιο και φέτος.

Οι Γιαννιας Μενιδιατης έχουν απόλυτη επίγνωση των αναγκών και επιθυμιών του κοινού. Για την ακρίβεια αφουγκράζονται άριστα τις μουσικές προτιμήσεις του κόσμου, επικοινωνούν πλήρως μαζί του και φοράνε τον καλύτερο τους εαυτό σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμού όπου εμφανίζονται. Είναι ένα αχτύπητο ντουέτο, το οποίο διέπεται από φρεσκάδα, δυναμισμό και όρεξη. Η τριάδα των καλλιτεχνών αναμένεται να δημιουργήσει ένα πολύ ισχυρό πρόγραμμα στην πίστα του Vox, προσελκύοντας εκατοντάδες επισκέπτες κάθε εβδομάδα.

tragoudia

Το Vox είναι ένα νυχτερινό κέντρο που εδρεύει επί της Ιεράς Οδού 16 στο Γκάζι, αποτελώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα μαγαζιά της πρωτεύουσας, έχοντας την τιμή να έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν πολλά από τα μουσικά «ιερά τέρατα» της λαϊκής μουσικής βιομηχανίας. Την ίδια ώρα είναι τοποθετημένο γεωγραφικά σε μία περιοχή όπου τα τελευταία χρόνια χτυπά η καρδιά της διασκέδασης, βρίθοντας από κλαμπ, μπουζούκια και μπαρ. Έτσι, ο κόσμος συρρέει στο Γκάζι για να ικανοποιήσει στο έπακρο τις ανάγκες του για διασκέδαση. Αρχικά, το Vox πρέσβευε ένα πιο έντεχνο μουσικό προφίλ, το οποίο μετεξελίχθηκε με την πάροδο των χρόνων ώστε να φτάσουμε σήμερα σε μία πιο λαϊκή προσέγγιση. Οι Γιαννιάς Μενιδιάτης υπόσχονται ότι η σεζόν 2014-2015 θα είναι μία από τις πιο ξεσηκωτικές στην ιστορία του μαγαζιού.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Ένα από τα νέας γενιάς αστέρια του ελληνικού πενταγράμμου που βαδίζει στα ένδοξα χνάρια του πατέρα του. Μπαίνοντας από πολύ μικρή ηλικία στο χώρο του τραγουδιού, ο Χρήστος έχει ήδη στο ενεργητικό του μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες, με αποτέλεσμα πολλά από τα άσματά του να έχουν γίνει ήδη μεγάλα χιτάκια. Ακόμη, ο Μενιδιάτης έχει συνεργαστεί με βαριά ονόματα της μουσικής σκηνής, ενώ γαλουχήθηκε μουσικά στο Frangelico. Φέτος σχεδιάζει να μας καταπλήξει παρέα με τον Γιώργο Γιαννιά από την πίστα του Vox.

clip

Στον αντίποδα, ο Γιώργο Γιαννιάς είναι ένα γνήσιο λαϊκό μουσικό ταλέντο, νέας γενιάς και αυτό, το οποίο έχει κατορθώσει μέσα σε λίγα χρόνια να αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Τα σχόλια για το μουσικό πρόγραμμά του είναι εγκωμιαστικά ενώ και η σχέση του με τον κόσμο πολύ στενή. Με σκληρή δουλειά, πάθος, επιμονή και ζήλο ο Γιώργος Γιαννιάς έφτασε στο απόγειο της δόξας του.

Το Vox, με πρωταγωνιστές το δίδυμο Γιαννιάς Μενιδιάτης ανοίγει τις πύλες του στις 24 Οκτωβρίου, ενώ όσοι θέλουν να κάνουν κράτηση για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, μπορούν είτε με κανονική τιμή φιάλης είτε με φοιτητική. Το κανονικό κόστος είναι 130 ευρώ για τα έξι άτομα κάθε Πέμπτη, 140 την Παρασκευή και το Σάββατο, για τέσσερα άτομα, ενώ η φοιτητική τιμή ανέρχεται σε 100 ευρώ την Πέμπτη, 110 την Παρασκευή και 140 το Σάββατο, για τα έξι άτομα.

comments

Είσοδος Μελών

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!