Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Ένα νέο και γεμάτο όνειρα καλλιτεχνικό ξεκίνημα πραγματοποιούν οι καλίδης τσαλίκης σε ένα ολοκαίνουριο χώρο, το Central live. Ο λόγος για ένα κτίριο που στεγάζεται δίπλα ακριβώς στο πασίγνωστο μας Club 22, στην οδό Βουλιαγμένης.

Το Central live ανοίγει την αυλαία του στις 31 Οκτώβρη και έχει ως αντικειμενικό σκοπό να αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον όλων όσοι λατρεύουν τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας. Ένας χώρος που στο παρελθόν φιλοξενούσε το Derti Club πλέον αναμορφώθηκε εκ βάθρων για να χαρίσει σε όλους μας ένα νυχτερινό κέντρο ασύγκριτης αισθητικής, διαθέτοντας υπερσύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Η εντυπωσιακή είσοδος, η επιβλητική σχεδίαση και ο άνετος εσωτερικός χώρος συνθέτουν ένα μοντέρνο club που έχει όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσει φέτος.

Οι καλιδης τσαλικης πιστοί στο ραντεβού τους με τους θαυμαστές τους θα διαπρέπουν επί σκηνής κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, εκτελώντας με δεξιοτεχνία ένα μουσικό πρόγραμμα του οποίου την υπογραφή φέρει ο προικισμένος Κώστας Μηλιωτάκης.

Τόσο ο Γιώργος Τσαλίκης όσο και ο Πάνος Καλίδης είναι ευρέως γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Ενδεχομένως να μιλάμε για δύο τραγουδιστές που βγάζουν την περισσότερη ενέργεια και πάθος όταν ερμηνεύουν στη σκηνή. Αποτελούν αυτό που λέμε performers, πρόθυμοι και ικανοί να αναστατώσουν και να παρασύρουν τους επισκέπτες. Άλλωστε, η πλούσια έως τώρα θητεία και των δύο καλλιτεχνών καταδεικνύει ότι είναι σε θέση να κρατάνε το κέφι στο ύψη για όση ώρα εμφανίζονται στην πίστα.

Συνεπώς, φέτος το χειμώνα όλα μοιάζουν αλλαγμένα στο τοπίο της νυχτερινής διασκέδασης στην Αθήνα με το δίδυμο-φωτιά καλίδης τσαλίκης να δείχνει «εξαγριωμένο» και ασυγκράτητο για τη νέα του πρόκληση. Όσον αφορά τις τιμές, η γενική είσοδος με ποτό είναι στα 15 ευρώ ενώ η κανονική τιμή της φιάλης θα στοιχίζει 140 ευρώ ανά τέσσερα άτομα. Η φιάλη κρασί στοιχίζει 70 ευρώ για τα δύο άτομα. Η σκηνή του Central live είναι πανέτοιμη να υποδεχθεί δύο πολύ μεγάλους τραγουδιστές του μουσικού στερεώματος!

comments

Είσοδος Μελών

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!