Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Όταν λέμε διασκέδαση εννοούμε να πάμε σε ένα μέρος και να περάσουμε καλά με ότι συνεπάγεται αυτό. Το θέμα είναι ότι στις μέρες μας δεν θέλουμε να χαλάσουμε τις συνήθειες του «ευνοϊκού» παρελθόντος, αλλά να τις κρατήσουμε ίδιες και να είναι οικονομικές. Όλοι μας ψάχνουμε να διασκεδάσουμε και να την «βγάλουμε» φθηνά!

Εδώ και καιρό, γίνεται μεγάλη «φασαρία» γύρω από το Club 22 στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Επρόκειτο για ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, με χωρητικότητα άνω των 800 ατόμων, όπου η λέξη γλέντι είναι συνώνυμό του. Οι λόγοι πολλοί! Να πούμε για την εξυπηρέτηση του προσωπικού που διαθέτει; Απίστευτή! Να πούμε για το φαντασμαγορικό show που έχει; Καταπληκτικό! Τα φωτορυθμικά του; Τον κόσμο που το υποστηρίζει; Ο χορός; Το γλέντι; Απλά ανεκτίμητα! Δικαίως έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου το Club 22 γιατί κάθε νέα χρονιά γίνεται ολοένα και καλύτερο.

Το super της υπόθεσης είναι, ότι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα φιλοξενήσει στην σκηνή του, τον Πάνο Κιάμο. Ένα καλλιτέχνη, με κάπα κεφαλαίο, ο οποίος κέρδισε με την αγάπη σε αυτό που κάνει και την υπομονή που διαθέτει, τις καρδιές του κόσμου και αυτό «βγάζει μάτι» που απ’ τη στιγμή που θα πιάσει το μικρόφωνο, ο κόσμος τον επευφημεί και η σκηνή παίρνει «φωτιά». Όλοι μας χορέψαμε εκατοντάδες φορές, πολλές επιτυχίες του και ειδικά φέτος το καλοκαίρι, μετά από την μεγάλη απήχηση που είχε το single, Δυο μάτια μπλε, με τους Goin’ Through! Τον χειμώνα αυτό θα τον πλαισιώνουν και η Ελένη Χατζίδου η οποία και αυτή με τον μοναδικό της τρόπο, θα δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας και τον αγαπητό στο νεανικό κοινό, Stan! Στο Club 22 το να βρεις θέση για να κάτσεις είναι δύσκολο αφού γίνεται το «έλα να δεις» κάθε φορά και για αυτό το καλύτερο είναι να κλείσετε τραπέζι έτσι ώστε να απολαύσετε και εσείς τον καλλιτέχνη και γενικότερα την απίστευτη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο νυχτερινό κέντρο.

Όπως και να έχει για νυχτερινά κέντρα όλοι μας ξέρουμε πως η Αθήνα είναι η καρδιά της διασκέδασης. Και χαιρόμαστε που μέσα της υπάρχει το Club 22!

comments

Είσοδος Μελών

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!