Αποκριάτικες Στολές για Ζευγάρια - 2.7 out of 5 based on 6 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 6

apokriatikes zeugariΜε την επικείμενη άφιξη της Αποκριάς, πολλοί «σπαζοκεφαλιάζουν» αναφορικά με τις αποκριάτικες στολές που θα χρησιμοποιήσουν στο καρναβάλι. Αν έχετε σύντροφο, για ποιο λόγο να μην δοκιμάσετε να κάνετε κάτι από κοινού με το έτερον σας ήμισυ; Υπάρχουν αποκριάτικες στολές που προορίζονται αποκλειστικά για ζευγάρια και οι οποίες μπορούν να προσδώσουν ακόμη πιο διασκεδαστική διάσταση στις Αποκριές. Ιδού ορισμένες ιδέες για να εμπνευστείτε στις επικείμενες Αποκριές.

Το φλέγον ερώτημα για τη συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων αφορά το τι θα ντυθούν στις Απόκριες. Τα μικρά παιδιά θέλουν να ντύνονται με ξεχωριστό τρόπο στα πρότυπα των αγαπημένων τους σούπερ ηρώων ή δημοφιλών χαρακτήρων κινουμένων σχεδίων, ενώ οι έφηβοι θέλουν κάτι «κουλ» για να διαπρέψουν στα πάρτι μασκέ. Γιατί να μην έχουν δικαίωμα και τα παντρεμένα ζευγάρια στην απόλαυση και διασκέδαση με τις οποίες ταυτίζονται οι Αποκριές;

 

Διαβάστε περισσότερα: Αποκριάτικες Στολές για Ζευγάρια

Τα Πυροτεχνήματα στην Κουλτούρα μας - 2.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

fire-culture1Τα πυροτεχνήματα εφευρέθηκαν από τους Κινέζους κατά τον δωδέκατο αιώνα και διαδραματίζουν από τότε ζωτικό ρόλο στο πλαίσιο των διάφορων χαρμόσυνων εορτών και τελετών. Λόγω της γεωγραφικής εγγύτητας, το ανατολικό κομμάτι του κόσμου είχε ξεκινήσει να χρησιμοποιεί πυροτεχνήματα για διάφορους λόγους, τα οποία αποτέλεσαν αναπόσπαστο κομμάτι των δραστηριοτήτων τους.

Από τότε που οι εμπορικοί δρόμοι άνοιξαν διάπλατα και ο δυτικός κόσμος ήρθε σε επαφή με την ανατολή, τα πυροτεχνήματα εξαπλώθηκαν ταχέως σε όλα τα έθνη. Αρχικά, οι χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνταν για την παραγωγή πυροτεχνημάτων και η τεχνογνωσία ήταν γνωστά μόνο σε ελάχιστους ανθρώπους. Μετά τη δυτική επιρροή, τα πυροτεχνήματα έκαναν άλματα προόδου όσον αφορά την πολυπλοκότητα και την εξέλιξή τους. Αυτό το γεγονός, με τη σειρά του, οδήγησε σε όλο και πιο φανταχτερά χρώματα και εντυπωσιακούς ήχους.

Το απρόβλεπτο αποτέλεσμα της ευρείας διάδοσης πρώτων υλών και η άνοδος της παραγωγής των πυροτεχνημάτων είχε ως αποτέλεσμα την πτώση των τιμών με την πάροδο των χρόνων, με αποτέλεσμα η πρόσβαση στα πραγματικά οικονομικά πυροτεχνήματα να είναι εφικτή για όλους.

Διαβάστε περισσότερα: Τα Πυροτεχνήματα στην Κουλτούρα μας

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

 

party1

Τα παιδιά χρειάζονται ελευθερία, τους αρέσει να παίζουν και να τρέχουν, ειδικά όταν βρίσκονται με φίλους σε επισκέψεις ή πάρτι. Συγκεκριμένα τα παιδικά πάρτι είναι από τις περιπτώσεις που ο γονιός έχει να αντιμετωπίσει πολλά παιδάκια που τρέχουν, λερώνουν και στο τέλος έχει να καθαρίσει το σπίτι που μοιάζει σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Για αυτό και τα καλύτερα παιδικά πάρτι γίνονται στην ύπαιθρο, αφού ωφελούνται και οι δύο πλευρές, δηλαδή τα παιδάκια σας που θα λατρέψουν το ατελείωτο παιχνίδι και τρέξιμο μέχρι τελικής πτώσης στην ύπαιθρο, αντί να κάθονται κλεισμένα παίζοντας ηλεκτρονικά αλλά και εσείς, οι γονείς, που δεν θα χρειαστεί να καθαρίσετε κάθε γωνιά του σπιτιού στο τέλος του πάρτι.

 

Διαβάστε περισσότερα: Υπαίθριο πάρτι

Τα Πάντα για τις Αποκριάτικες Στολές - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Τι σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε τη λέξη απόκριες; Το πιο πιθανό είναι αποκριάτικες στολές, αξεσουάρ, μάσκες και μακιγιάζ. Οι απόκριες είναι μία περίοδος έντονου ενθουσιασμού για τους ανθρώπους, οι οποίοι συμμετέχουν στα καρναβάλια και διάφορους άλλους εορτασμούς φορώντας τη στολή των αγαπημένων τους ηρώων και χαρακτήρων. Αυτό που διαφοροποιεί τις απόκριες από τις άλλες γιορτές, είναι ότι επιτρέπουν στους ανθρώπους να εκφραστούν ελεύθερα αντιγράφοντας υπερφυσικές ή τρομαχτικές υπάρξεις, καθώς και πάσης φύσεως δημοφιλείς προσωπικότητες φορώντας απλώς μία στολή.

Πρώτα απ’ όλα, να τονιστεί ότι κατά τις απόκριες συναντάμε μία ευρεία γκάμα σε αποκριάτικες στολές για παιδικά και ενήλικες. Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς αποκριάτικες στολές θα παρατηρήσουμε εκείνες των τεράτων, των βαμπίρ, των φαντασμάτων, των πειρατών, των σούπερ ηρώων, των πολιτικών και πολλές άλλες. Ακόμη, οι διασημότητες αποτελούν πεδίο δόξης λαμπρό αναφορικά με τις αποκριάτικες στολές, εννοώντας ηθοποιούς, τραγουδιστές, αθλητές, ήρωες κινουμένων σχεδίων κτλ.

Διαβάστε περισσότερα: Τα Πάντα για τις Αποκριάτικες Στολές

Αποκριάτικες στολές και αποκριάτικα είδη - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Με τις Απόκριες να έρχονται, αν δεν έχετε ήδη επιλέξει μια αποκριάτικη στολή, μπορεί να έχετε ξεμείνει από δημιουργικές ιδέες. Όμως υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταλήξετε σε δημιουργικές ιδέες για μια πρωτότυπη αποκριάτικη στολή, που διαλέξατε μέσα από χιλιάδες αποκριάτικα είδη και να είστε μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας. Σ’ αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την τέλεια αποκριάτικη στολή που σας ταιριάζει.

Διαβάστε περισσότερα: Αποκριάτικες στολές και αποκριάτικα είδη

Είσοδος Μελών

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!