Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

troxovilla

Η τροχοβίλα είναι μια από τις καλύτερες επενδύσεις όσον αφορά τα ακίνητα. Μπορείτε να αγοράσετε ένα κινητό σπίτι και να το τοποθετήσετε στη γη που έχετε αγοράσει. Το ίδιο το κινητό σπίτι αρχικά αντιμετωπίζεται ως προσωπική περιουσία, σαν ένα αυτοκίνητο. Η γη αντιμετωπίζεται ως ακίνητη περιουσία. Με το συνδυασμό των δύο, έχετε δημιουργήσει μια «συμφωνία» που ακόμα κι αν θελήσετε μετά να κάνετε πώληση ή ενοικίαση μπορείτε να τη διασπάσετε. Αυτό το νέο πακέτο συνήθως αξίζει πολύ περισσότερο από τα δύο μέρη ξεχωριστά.

 

Με άλλα λόγια, συνδυάζοντας το κινητό σπίτι με τη γη, δημιουργείτε αξία ανεκτίμητη την οποία και μπορείτε να διαχειριστείτε ποικιλοτρόπως:

  1. Αγοράζετε μια τροχοβίλα πολύ οικονομικά και εδώ κάνουμε λόγο για μια σταθερή κατοικία που μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε κατά το δοκούν, ανά πάσα στιγμή.
  2. Θέτετε λιγότερα χρήματα σε κίνδυνο καθώς επενδύετε χωρίς να ξοδέψετε για την κατασκευή.
  3. Έχετε ευελιξία και ανακούφιση ως προς την φροντίδα του. Η τροχοβίλα είναι μια ελαφριά κατασκευή που πληροί όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις.
  4. Στο δικό σας οικόπεδο απλά τοποθετείται η τροχοβίλα, χωρίς να σας ζημιώνει η κατασκευή της παραπάνω από όσο υπολογίσατε γι’ αυτήν. Μέσα στις τροχοβίλες υπάρχουν όλες οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και πολλές από αυτές είναι και επιπλωμένες.
  5.  Λιγότερο ακριβή η συντήρηση. Η ασφαλέστερη και καθαρότερη ακίνητη περιουσία που είναι αυτή τη στιγμή στην αγορά σε κάθε επίπεδο τιμών, μπορεί να γίνει δική σας αν επιλέξετε τους καλύτερους και πιο «δυνατούς» επαγγελματίες
  6. .

Για τους αγοραστές που ψάχνουν να χτίσουν ένα σπίτι από το μηδέν, ο χρόνος από την πρώτη  στιγμή κιόλας που αρχίζουν οι διαδικασίες είναι τουλάχιστον έξι μήνες για ένα σπίτι από τα θεμέλια. Ανάλογα με την πολυπλοκότητα του σχεδίου, θα μπορούσε να είναι κι ακόμη μεγαλύτερη. Προσθέστε καθυστερήσεις λόγω καιρικών συνθηκών - ένα σίγουρο γεγονός σε ορισμένες περιοχές της χώρας – και θα έχετε την εικόνα μιας γενικότερης ταλαιπωρίας χωρίς όρια. Η διαδικασία αγοράς τροχοβίλας είναι ταχύτερη και λιγότερο ευάλωτη σε καθυστερήσεις. Ο χρόνος κατασκευής τυπικά εκτείνεται από έξι έως οκτώ εβδομάδες. Δεδομένου ότι το σπίτι είναι κατασκευασμένο σε ένα εργοστάσιο, ο καιρός δεν επηρεάζει τη μεταφορά του και δεν αποτελεί κάποιο πρόβλημα. Αν το σπίτι πρόκειται να πάει κάπου σε μόνιμη βάση, οι εργαζόμενοι μπορούν να προετοιμάσουν αυτό στο εργοτάξιο, ενώ το σπίτι «χτίζεται» στο εργοστάσιο. Με αυτό τον τρόπο, η διαδικασία εγκατάστασης του σπιτιού στο εργοτάξιο είναι γρήγορη και εύκολη. Η ασφάλεια και ο σχεδιασμός βελτιώνονται με τα χρόνια και πλέον κατασκευάζονται σπίτια που θεωρούνται ανώτερα των σταθερών με θεμέλια. Απομεινάρια της ξεπερασμένης φήμης μη ποιότητας των σπιτιών αυτών παραμένουν αλλά σε λιγότερο βαθμό. Η σύγχρονη κατασκευαστική απέχει πολύ από τα μικροσκοπικά κουτιά από σκουριασμένο κασσίτερο που πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να έχουν ως εικόνα για τις πάλαι ποτέ παλιές τροχοβίλες. Στον 21ο αιώνα, οι αγοραστές των κατασκευασμένων κατοικιών, οι οποίοι είναι και μεγάλης ηλικίας αλλά και νέοι άνθρωποι με οικογένειες που θέλουν να έχουν στην κατοχή τους μια εξοχική κατοικία, είναι πολύ πιο πιθανό να διαλέξουν τα ενεργειακά αποδοτικά σπίτια – τροχοβίλες με παράθυρα, ανθεκτικά υλικά στις στέγες, ακόμη και πολυτελή χαρακτηριστικά, όπως μαρμάρινα δάπεδα και βεράντες. Επιπλέον, μια μελέτη από πρότυπες ασφαλιστικές εταιρείες διαπιστώνουν κι επιβεβαιώνουν ότι τα εν λόγω σπίτια είναι στην πραγματικότητα λιγότερο πιθανά να καούν, καθώς το ποσοστό των πυρκαγιών είναι μόνο οκτώ ανά 1.000, σε σύγκριση με 17 ανά 1.000  που είναι για τα παραδοσιακά σπίτια.

comments

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!