Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Γνωρίζατε ότι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε χημικά για να καθαρίσουμε τα χαλιά μας από τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς όπως είναι τα ακάρεα; Μπορείτε μόνο με λίγες σταγόνες από αιθέρια έλαια να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και σαφώς υπέροχο άρωμα. Ρίξτε στο χαλί σας 10 σταγόνες λεβάντας, 15 σταγόνες αιθέριου έλαιου πορτοκαλιού και 2 φλυτζάνια βόρακα.

Ακολουθείτε την εξής διαδικασία :

Συγκεντρώστε όλα τα υλικά και αναμείξτε τα ώστε να δημιουργήσετε ένα ομοιογενές ταλκ. Στην συνέχεια απλώστε το στο χαλί σας και αφήστε το να δράσει για μία ώρα. Εφόσον περάσει η ώρα πάρτε την ηλεκτρική σας σκούπα και σκουπίστε. Με αυτό το τρόπο θα κάνετε την σκούπα να έχει υπέροχο άρωμα και απολυμαίνετε τη σακούλα ή το κάδο της.

Για τις κουρτίνες και τα υφάσματα των επίπλων, απλά αντικαταστήστε τον βόρακα με 220 ml νερό. Αναμίξτε τα έλαια με το νερό, ανακινήστε το αρωματικό μίγμα καλά και ψεκάστε τις υφασμάτινες επιφάνειες. Το σπίτι σας θα είναι καθαρό και θα μυρίζει υπέροχα!

Μια φορά το χρόνο σχεδόν είναι απαραίτητο να δίνουμε τα χαλιά μας σε ταπητοκαθαριστηρια για να γίνεται βιολογικός καθαρισμός στο χαλί μας και να είματε σίγουροι για το καθαρό αποτέλεσμα, αλλά και για την διατήρηση της ποιότητα του.

 

comments

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!