Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

online adv

Στον επιχειρηματικό κόσμο αυτό που λείπει αυτό τον καιρό, είναι το καταναλωτικό κοινό. Ένα κοινό που μαστίζεται από την οικονομική κρίση και ψάχνει διέξοδο σε αγορές που μπορούν να τους προσφέρουν τα αγαθά και τις υπηρεσίες που χρειάζονται, σε πολύ χαμηλές τιμές, μιας και η έλλειψη ρευστού, έχει παγώσει τα πάντα. Αν τα βάλουμε κάτω και τα οργανώσουμε, θα δούμε ότι πλέον τα φυσικά καταστήματα δεν αντέχουν, μιας και το κοινό στο οποίο ανταποκρίνονται είναι περιορισμένο και συν της άλλης, μαζί με την έλλειψη ρευστότητας, πολλές επιχειρήσεις ακολουθούν η μια την άλλη, κατεβάζοντας τα ρολά τους. Εταιρίες που κινηθήκαν έξυπνα ενόψει κρίσης, μπήκαν δυναμικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όπου εκεί μπόρεσαν να κρατηθούν τα καταστήματά τους, διότι το κέρδος τους ήταν πολύ μεγαλύτερο. Πως το κάνανε;

Διαβάστε περισσότερα: Διαφημιστείτε και βγάλτε μπροστά την επιχείρησή σας!

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Τα τελευταία έξι χρόνια εργάζομαι σε μια επιχείρηση παραγωγής και τυποποίησης ελαιολάδου, στο τμήμα του λογιστηρίου. Είναι μία αρκετά γνωστή και επιτυχημένη επιχείρηση που δυστυχώς τους τελευταίους δέκα μήνες παρουσίασε μια πολύ μεγάλη πτώση στις πωλήσεις της. Όλοι ήταν ανήσυχοι για την πορεία της εταιρείας και έψαχναν απεγνωσμένα λύσεις για να μην οδηγηθούμε στη χρεωκοπία και το κλείσιμο.

Διαβάστε περισσότερα: Μια έξυπνη ιδέα

Αξίζει να επιλέξετε φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδων; - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Οποιοσδήποτε θέλει να ξεκινήσει τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας, από την πρώτη στιγμή θα συναντήσει πολλές εταιρείες που προσφέρουν φιλοξενία ιστοσελίδων και όλες από αυτές θα έχουν και ένα φθηνό πακέτο φιλοξενίας. Αυτά τα φθηνά πακέτα μπορούμε να τα συναντήσουμε σχεδόν σε όλες τις εταιρείες και φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις όλο και κάποια χαρακτηριστικά θα λείπουν ή θα είναι πολύ μειωμένα σε σχέση με τα υπόλοιπα πακέτα. Άσχετα με το που βρίσκεστε οικονομικά, πάντα η καλύτερη λύση είναι να καθορίσετε ένα budget και να κινηθείτε μέσα σε αυτό, αποφεύγοντας τις υπερβολές ή την επιλογή ακριβότερου πακέτου.

Διαβάστε περισσότερα: Αξίζει να επιλέξετε φθηνή φιλοξενία ιστοσελίδων;

Πως πρέπει να επιλέξω λέξεις - κλειδιά για SEO - 3.0 out of 5 based on 2 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

Καθημερινά σε συναντροφή με τους πελάτες μου, τίθεται συνεχώς το ίδιο ερώτημα. Μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω για να προωθήσω την ιστοσελίδα μου; Πρέπει να αλλάξω τα keywords που έχω επιλέξει; Μήπως είναι λίγα και πρέπει να προσθεθούν παραπάνω;

Διαβάστε περισσότερα: Πως πρέπει να επιλέξω λέξεις - κλειδιά για SEO

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!