Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Όσοι έχουν ενημέρωση γύρω από την ασφαλιστική αγορά, θα έχουν αντιληφθεί τις ραγδαίες αλλαγές που σαρώνουν τον τελευταίο καιρό όλους τους ασφαλιστικούς κλάδους, με πρώτο και κύριο τον τομέα της ασφάλειας αυτοκινήτου. Πέρα από την αναμενόμενη αλλάγή που συντελέστηκε στο καθεστώς της άρσης ακινησίας των ΙΧ, επίκεινται διαρθρωτικές αλλαγές στον τρόπο εξόφλησης και παραλαβής των ασφαλιστηρίων συμβολαίων, που μας επιρεάζουν όλους, σαν καταναλωτές και οδηγούς.

Διαβάστε περισσότερα: Τι αλλάζει στην ασφάλεια αυτοκινήτου ;

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Μπορεί στην αρχή να μας φαίνεται σαν μια οικονομική και έξυπνη ιδέα, αλλά η οδήγηση χωρίς ασφάλεια αυτοκινήτου, είναι μία από τις πιο ανόητες ιδέες που μπορεί να πάρει ένας οδηγός. Εάν είστε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου, μην το μετακινείται ούτε μέτρο χωρίς ασφάλεια αυτοκινήτου. Μπορεί να είστε τυχεροί και να μην είχατε ποτέ κάποιο ατύχημα, αλλά δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα: Επτά λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε ασφάλεια αυτοκινήτου

Ασφάλεια αυτοκινήτου και ανασφάλιστα οχήματα: τι πρέπει να γνωρίζουμε; - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Παρά τον πρόσφατο νόμο που ψηφίστηκε για τον περιορισμό των ανασφάλιστων οχημάτων, τα στατιστικά στοιχεία φανερώνουν ότι ένα μεγάλο ποσοστό των οδηγών στους δρόμους κυκλοφορούν χώρις να έχουν ασφάλεια αυτοκινήτου. Η ύπαρξη ανασφάλιστων οχημάτων είναι ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο καθώς φαίνεται δε λύνεται εύκολα, οπότε καλό είναι να γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που εμπλακούμε σε ατύχημα με υπαιτιότητα ανασφάλιστου αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα: Ασφάλεια αυτοκινήτου και ανασφάλιστα οχήματα: τι πρέπει να γνωρίζουμε;

Επιλέγοντας σωστά την ασφάλεια αυτοκινήτου - 3.0 out of 5 based on 2 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

Σήμερα πολλοί άνθρωποι αναζητούν οικονομικές και ποιοτικές ασφαλιστικές λύσεις για το αυτοκίνητό τους προσπαθώντας να συνδυάσουν και τους δυο παραπάνω παράγοντες. Η οικονομική κρίση στην Ελλάδα έχει μειώσει το βιοτικό επίπεδο και ο ασφαλιστικός κλάδος δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Δυστυχώς, ο αριθμός των ανασφάλιστων οχημάτων έχει αυξηθεί κατακόρυφα αλλά και αρκετοί οδηγοί προτιμούν να μειώσουν τις παροχές που τους προσφέρει η ασφάλεια αυτοκινήτου για να εξοικονομήσουν χρήματα ή επιλέγουν ασφαλιστήρια εταιρειών αμφίβολης αξιοπιστίας.

Διαβάστε περισσότερα: Επιλέγοντας σωστά την ασφάλεια αυτοκινήτου

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!