Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Oι νέοι, με την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, έρχονται αντιμέτωποι με προκλήσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε ακαδημαϊκό επίπεδο. Γι’ αυτό και πολλοί από αυτούς νιώθουν έντονο άγχος για το πώς θα τα καταφέρουν, πώς θα προσαρμοστούν στο νέο φοιτητικό περιβάλλον και πώς θα διαχειριστούν τις νέες καταστάσεις.

Διαβάστε περισσότερα: Συμβουλές για νέους φοιτητές

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Οι βάσεις των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ έχουν ήδη γνωστοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό σε ολόκληρη τη χώρα. Εκατοντάδες νέοι και νέες ετοιμάζονται και φέτος να ξεκινήσουν το νέο ακαδημαϊκό έτος. Το άγχος και η αγωνία κορυφώνονται καθώς πλησιάζει ο καιρός για τους νέους φοιτητές να μπουν και να γνωρίσουν τα έδρανα. Το συναίσθημα είναι σίγουρα περίεργο και πολλοί από εμάς το έχουμε νιώσει.

Διαβάστε περισσότερα: Η λύση για ένα φοιτητή με δυσκολίες

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!