Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

metakomiseis kavala1

Είναι συχνό φαινόμενο τον τελευταίο καιρό οι επιχειρήσεις να μεταφέρουν την έδρα τους σε άλλο χώρο ή και σε άλλη πόλη. Αυτό συμβαίνει κυρίως για οικονομικούς λόγους είτε γιατί δεν μπορεί να βρεθεί μία λύση με τον ιδιοκτήτη ο οποίος είναι αδιάλλακτος με το κόστος του ενοικίου είτε η μετακίνηση από και προς την επιχείρηση έχει υψηλό κόστος λόγω απόστασης. Βέβαια ορισμένες φορές κάποιες επιχειρήσεις τολμούν μία ριζική αλλαγή για λόγους ανανέωσης και στρατηγικής μάρκετινγκ.

Διαβάστε περισσότερα: Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη

Οι μετακομίσεις και οι κίνδυνοι που κρύβουν - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

μετακομίσεις κινδυνοι

Σίγουρα όλοι μας κάποια στιγμή στην ζωή μας έχουμε κάνει μια μετακόμιση. Ως εκ τούτου γνωρίζουμε μερικά πράματα γύρω από την ασφάλεια της μεταφοράς. Σε αυτό το άρθρο θα ασχοληθούμε με τα όχι και τόσο προφανή tips για ένα σωστό αμπαλάζ και όλους τους κινδύνους που ελλοχεύουν κατά την μεταφορά της οικοσκευής μας.

Ας ξεκινήσουμε με το αμπαλάζ, δηλαδή το πακετάρισμα των αντικειμένων. Το πιο συχνό λάθος που κάνουμε κατά την μετακόμιση είναι να μην δένουμε σωστά την κούτα ή δεν την γεμίζουμε καλά. Τα πράματα που υπάρχουν μέσα πρέπει να μην είναι στριμωγμένα και τα κενά μεταξύ τους να γεμίζονται με εφημερίδες ή μαξιλαράκια – σφουγγαράκια κτλ.

Διαβάστε περισσότερα: Οι μετακομίσεις και οι κίνδυνοι που κρύβουν

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

store1Οι ιδιοκτήτες σπιτιού επωφελούνται από τα πλεονεκτήματα που προσφέρει ο τομέας της αποθήκευσης. Αλλά δεν είναι μόνο οι αποθηκεύσεις επίπλων που μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος σήμερα, και γι' αυτό οι επιχειρήσεις έχουν, επίσης, αναγνωρίσει τη σημασία του τομέα της αποθήκευσης.

Οι εγκαταστάσεις που προσφέρουν οι μονάδες ενοικίασης χώρων αποθήκευσης μπορεί να καλύψει μια μεγάλη ποικιλία αναγκών των επιχειρήσεων. Όταν ο χώρος είναι ένα πρόβλημα για μια επιχείρηση ή έναν επαγγελματία, η αποθήκευση αποτελεί μια σοβαρή λύση.

Διαβάστε περισσότερα: Πλεονεκτήματα χώρου Ενοικίασης

Γενικές και ειδικές μεταφορές - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Όταν ακούμε τη λέξη “μετακόμιση” στο μυαλό μας έρχεται αυτόματα η μεταφορά της περιουσίας ενός ατόμου ή μιας οικογένειας και η εγκατάστασή τους σε ένα νέο σπίτι. Η μετακόμιση όμως δεν περιορίζεται μόνο στον τομέα της οικίας, αλλά επεκτείνεται σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Έτσι έχουμε μετακόμιση εταιρειών, βιοτεχνιών, ακόμα και ολόκληρων εργοστασιακών συγκροτημάτων.

Διαβάστε περισσότερα: Γενικές και ειδικές μεταφορές

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!