Σύνδεση με λογαριασμό Social - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

Η Σύνδεση με τα social προσφέρει ταχύτερη εγγραφή και σύνδεση στην ιστοσελίδα μας δίχως να χρειάζεται να θυμάστε τους κωδικούς σας ή το username σας. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι τα προσωπικά στοιχεία σας είναι ασφαλή και δεν μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν με σκοπό να παραβιαστούν, καθώς η σύνδεση γίνεται μέσω του facebook και του twitter όπου διαφυλλάτουν τα δεδομένα σας και δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα στον οποιοδήποτε κακόβουλο.

Διαβάστε περισσότερα: Σύνδεση με λογαριασμό Social

Παραγγελία Άρθρου - 4.5 out of 5 based on 4 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 4

Πλέον στην ιστοσελίδα μας ενσωματώνουμε την δυνατότητα παραγγελίας άρθρου. Όλοι έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε παραγγελία άρθρου από τον πίνακα ελέγχου του αρθρογράφου συμπληρώνοντας απλώς τη φόρμα παραγγελίας την οποία θα βρείτε αφού συνδεθείτε στο seo arthra.

Διαβάστε περισσότερα: Παραγγελία Άρθρου

3 κύριοι λόγοι απόρριψης ενός άρθρου - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3

Σε ένα μεγάλο ποσοστό καταχώρησης των άρθρων που δεχόμαστε απορρίπτονται. Γιατί συμβαίνει αυτό. Συνεχώς μας ρωτάτε γιατί απορρίφθηκε το άρθρο που προσθέσατε στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα: 3 κύριοι λόγοι απόρριψης ενός άρθρου

Tips για σωστή δομή ενός άρθρου* - 3.4 out of 5 based on 5 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 5

Τα άρθρα μας προτού δημοσιευτούν θα πρέπει να τηρούν τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Τους όρους χρήσης μπορείτε να τους διαβάσετε εδώ. Για την ομαλή λειτουργία του καταλόγου, αλλά και τη γρήγορη έγκριση του άρθρου σας. Θα σας επισημάνουμε κάποια tips τα οποία σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Διαβάστε περισσότερα: Tips για σωστή δομή ενός άρθρου*

Πώς να κάνετε δημιουργία άρθρου - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3

Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα άρθρο στην σελίδα seo-arthra.gr θα πρέπει να έχουμε κάνει εγγραφή πρώτα, και να έχουμε ενεργοποιήσει το λογαριασμό μας. Στην περίπτωση όπου δεν γνωρίζετε πως μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ.

Εφόσον έχετε λογαριασμό τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και το κωδικό σας στο κουτάκι που λέει "Είσοδος Μελών".

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να κάνετε δημιουργία άρθρου

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα