Το επάγγελμα του φωτογράφου - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3

Το να μπορεί κάποιος να βγάλει όμορφες φωτογραφίες δεν είναι απλή υπόθεση. Θέλει ιδιαίτερη τεχνική και ευαισθησία από την πλευρά του φωτογράφου, αφού μέσα από τις φωτογραφίες αποτυπώνονται συναισθήματα. Όταν ήμουν μικρή μου άρεσε η ιδέα να φωτογραφίζω τους ανθρώπους, τη φύση, διάφορα τοπία αλλά σύντομα συνειδητοποίησα ότι δεν είχα το χάρισμα που έχουν όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με τη φωτογραφία.

Η ξαδέρφη μου για παράδειγμα το έχει. Από πολύ μικρή ηλικία είχε πάντα μαζί της μια φωτογραφική μηχανή και έβγαζε εκατοντάδες φωτογραφίες. Όπου και αν βρισκόταν έπρεπε να τραβήξει τον κόσμο, τον ουρανό, τα δέντρα, τη θάλασσα. Οι γονείς της κατάλαβαν το πάθος της και την έστειλαν σε μία σχολή φωτογραφίας. Εκεί με τη βοήθεια των ειδικών έμαθε λεπτομέρειες για τα μυστικά της δουλειάς και τελειοποίησε τις γνώσεις της.

Διαβάστε περισσότερα: Το επάγγελμα του φωτογράφου

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!