Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Όταν οι άνθρωποι σχεδιάζουν να απολαύσουν με φίλους, συναδέλφους ή συγγενείς μία μοναδική γαστριμαργική εμπειρία, η έρευνα για τα πάσης φύσεως εστιατόρια στην τοπική κοινότητα μπορεί να προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες, οι οποίες θα βοηθήσουν τους ανθρώπους να επιλέξουν το ιδανικό εστιατόριο για την κάθε περίσταση.

Διαβάστε περισσότερα: Πολύτιμες οι Κριτικές Εστιατορίων

Το δέσιμο του αρνιού στη σούβλα - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

Αφού έχουμε προετοιμάσει το αρνί μας, τότε ξεκινάμε τη διαδικασία να το σουβλίσουμε. Παίρνουμε τη σούβλα, και περνάμε τη διχάλα, υπολογίζουμε το σημείο που θα τη σταθεροποιήσουμε να είναι στα πόδια του αρνιού. Δε σφίγγουμε ακόμα τη διχάλα γιατί χρειάζεται να περάσουμε το αρνί πρώτα από τη σούβλα.

Διαβάστε περισσότερα: Το δέσιμο του αρνιού στη σούβλα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Βήμα 1ο :

Οι σφραγίδες που βρίσκονται επάνω στο κρέας είναι από φυτική βαφή που είναι μη βλαβερη, και δεν χρειάζεται να τις αφιρέσετε. Ωστόσο αν το επιθυμείτε μπορείτε να τις αφαιρέσετε προσεκτικά με ένα κοφτερό μαχαίρι ώστε να μην τραυματίσουμε το κρέας.

Διαβάστε περισσότερα: Προετοιμασία του αρνιού για το σούβλισμα

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Για ένα σωστό σούβλισμα το Πάσχα θα πρέπει να εφοδιαστούμε με τα απαραίτητα εργαλεία.

Για αρχή θα χρειαστούμε μια μεγάλη σούβλα για το αρνί. Προτείνουμε να είναι από μασίφ και να είναι μονοκόματη και όχι σπαστή. Πολλοί προτιμούν τις σούβλες με τατράγωνο σώμα και όχι στρογγυλό γιατί είναι ευκολότερο να πιάσουν οι δαγκάνες που θα στερεώσουμε το αρνί. Οι άκρες της σούβλας όμως θα πρέπει να είναι στρογγυλές, ώστε να γυρνάει σωστά η σούβλα και να έχουν ικανοποιητικό μήκος καθώς η σούβλα κατά το ψήσιμο μετακινείται.

Διαβάστε περισσότερα: Τα απαραίτητα εργαλεία για το σούβλισμα το Πάσχα

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!