Πως να κάνετε εγγραφή - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Παρακάτω θα σας δείξουμε τα βήματα για το πως μπορείτε να κάνετε εγγραφή στην ιστοσελίδα του seo-arthra.gr .

login1

Πολύ σημαντικό πριν ξεκινήσουμε την εγγραφή είναι να διαβάσουμε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Στην περίπτωση όπου τα άρθρα που θέλετε να προσθέσετε δεν τηρούν τους όρους, τότε το άρθρο δεν θα δημοσιεύεται. Για να διαβάσουμε τους όρους θα πάμε στο μενού "Όροι Χρήσης" όπως φαίνεται και στην εικόνα με τον αριθμό "1" .

Στη συνέχεια για να δημιουργήσουμε ένα νέο λογαριασμό μπορούμε να πάμε είτε από το πάνω μενού που λέει "Εγγραφή¨, είτε από το λινκ που βρίσκεται κάτω από την είσοδο των μελών, "Δημιουργία λογαριασμού". Τα σημεία για την εγγραφή στην εικόνα έχουν τον αριθμό "2".

Μόλις πατήσουμε σε κάποιο από τα παραπάνω λινκ τότε θα μας μεταφέρει στην σελίδα εγγραφής η οποία είναι η παρακάτω.

login2

Στην φόρμα αυτή θα δηλώσουμε τα στοιχεία που μας ζητάει για να γίνει η εγγραφή. Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά προς συμπλήρωση!

  • Όνομα -> Δηλώνουμε το όνομα μας ή κάποιο ψευδώνυμο.
  • Όνομα Χρήστη -> Γράφουμε το όνομα χρήστη που επιθυμούμε. Το όνομα χρήστη θα χρησιμοποιούμε για να μπορέσουμε να κάνουμε είσοδο στο site ως μέλος.
  • Κωδικός -> Ο κωδικός με τον οποίο θα μπαίνετε στο σύστημα.
  • Επιβεβαίωση κωδικού -> πληκτρολογούμε ξανά το κωδικό που πληκτρολογήσαμε προηγουμένως.
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου -> Πληκτρολογούμε το email μας καθώς εκεί με την ολοκλήρωση της εγγραφής θα σας σταλεί email επιβεβαίωσης για την ολοκλήρωση της εγγραφής. Στο email αυτό θα σας έρχονται και ενημερώσεις από το σύστημα για την έγκριση ή την απόρριψη του άρθρου σας.
  • Επιβεβαίωση Διεύθυνσης Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου -> Ξανά πληκτρολογούμε το email που δηλώσαμε παραπάνω.
  • Captcha -> Εισάγουμε το κωδικό ασφαλείας που βλέπουμε στην εικόνα. Στην περίπτωση όπου δε μπορείτε να διακρίνετε τις λέξεις τότε μπορείτε να πατήσετε το κουμπί της ανανέωσης ή να τις ακούσετε πατώντας το κουμπί του ήχου, που βρίσκονται μέσα στο πλαίσιο του Captcha

Μόλις συμπληρώσετε όλα τα παραπάνω τότε μπορείτε να πατήσετε το κουμπί που βρίσκεται στο κάτω μέρος, "Εγγραφή".

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή θα πρέπει να πάτε στο email που δηλώσατε και να κάνετε κλίκ στο σύνδεσμο της επιβεβαίωσης που σας έχει σταλεί. Στην περίπτωση όπου δεν βλέπετε το email στα εισερχόμενα σας, τότε ελέξτε μήπως είναι στα ανεπιθύμητα.

Για οποιαδήποτε απορία για την εγγραφή σας μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα