Οφέλη Από τον Καθαρισμό Χαλιών - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Παρά το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να επενδύουν στα ξύλινα και laminate πατώματα, δεν υπάρχει τίποτα πιο ζεστό και θελκτικό από τα teppich σε ένα σπίτι.

Τα καλής ποιότητας χαλιά στο σαλόνι, τα υπνοδωμάτια και το χολ μπορούν να προσδώσουν ζεστή, άνετη και κομψή εμφάνιση στις κατοικίες, ενώ χάρη στα άφθονα διαθέσιμα στυλ και είδη χαλιών, είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε τα teppich που θα συνάδουν με το γούστο, τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Διαβάστε περισσότερα: Οφέλη Από τον Καθαρισμό Χαλιών

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Γνωρίζατε ότι δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε χημικά για να καθαρίσουμε τα χαλιά μας από τους επιβλαβείς μικροοργανισμούς όπως είναι τα ακάρεα; Μπορείτε μόνο με λίγες σταγόνες από αιθέρια έλαια να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα και σαφώς υπέροχο άρωμα. Ρίξτε στο χαλί σας 10 σταγόνες λεβάντας, 15 σταγόνες αιθέριου έλαιου πορτοκαλιού και 2 φλυτζάνια βόρακα.

Διαβάστε περισσότερα: Καθαρίστε τα χαλιά σας με αιθέρια έλαια

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά, και τα χαλιά είναι αυτά που πρέπει να αποχωρήσουν από το πάτωμα του σπιτιού, έτσι ώστε να ανασάνει το σπίτι και να μην συγκρατεί τόση ζέστη όπως το χειμώνα. Οπότε σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε με τα χαλιά μας, να τα πάμε στο υπόγειο (όσοι έχουν) να τα στριμώξω σε κάποιο δωμάτιο, να τα βάλω σε κάποιο μπαλκόνι ;

Διαβάστε περισσότερα: Περιποίηση χαλιών

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

1. Ο τακτικός καθαρισμός του χαλιού σας αποτελεί την πιο ιδανική φροντίδα για αυτό. Πρέπει να γίνεται σκούπισμα πάσε αυτό μόνο με ηλεκτρική σκούπα και όχι με την κλασσική σκούπα που μαζεύουμε τη σκόνη από το πάτωμα. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να σηκώσετε σκόνη στο δωμάτιο παρά να καθαρίσετε. Εάν το χαλί είναι μικρό τότε μπορείτε να το σηκώσετε να γυρίσετε ανάποδα και προσεκτικά να το χτυπήσετε για να φύγει η βρωμιά που θα έχει συσσωρευτεί στους κόμπους.

Διαβάστε περισσότερα: Η καθαριότητα είναι μισή αρχοντιά

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!