Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

santorini

Όταν φαντάζεστε τον τέλειο γάμο, είναι σχεδόν βέβαιο, ότι αυτό δεν συνεπάγεται την άφιξη σας στην εκκλησία με ομπρέλα εν μέσω κακοκαιρίας, ούτε να περπατάτε σε λάσπη και σε βρεγμένο γρασίδι ώστε να φωτογραφηθείτε με φόντο έναν σκοτεινό γκρίζο ουρανό.

Ένα από τα βασικά πράγματα για την ημέρα του γάμου σας που θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα, εκτός από το άλλο σας μισό να εξαφανιστεί, είναι ο απρόβλεπτος χειμερινός καιρός. Αντί να έχετε άγρυπνες νύχτες ανησυχώντας για το αν ή όχι η Μητέρα Φύση θα είναι στο πλευρό σας για τη μεγάλη μέρα, γιατί να μην επωφεληθείτε από κάτι που η Μητέρα Φύση έχει δημιουργήσει στο νότιο Αιγαίο πέλαγος, τη Σαντορίνη.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ονειρεύεσαι τον Τέλειο Καλοκαιρινό Γάμο στη Σαντορίνη;

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

cameraΤο να βγάζεις φωτογραφίες ερασιτεχνικά, σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να το έχεις έμφυτο, όταν όμως μιλάμε για επαγγελματικές φωτογραφίες, εδώ παίζουμε σε άλλο κομμάτι. Σίγουρα, οι ερασιτέχνες, με τον επαγγελματία φωτογράφο, έχουν πολλά κοινά και κυρίως, το βασικότερο, μοιράζονται το ίδιο πάθος, την έμπνευση και τη δύναμη της θέλησης να αποτυπώσουν οτιδήποτε αιχμαλωτίζει το μάτι. Το να ασχολείσαι όμως επαγγελματικά με την φωτογραφία αποτελεί μεγάλο εγχείρημα. Σήμερα, μέσα από την τεχνολογία και την εξέλιξη της, η φωτογράφιση έχει γίνει ακόμα πιο περίπλοκη, με περισσότερες όμως δυνατότητες, την ίδια στιγμή και έχει διαρκώς νέα μέτωπα. Ένα από αυτά είναι και οι φωτογραφίσεις γάμων. 

Διαβάστε περισσότερα: ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΓΑΜΟΥ…ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ

Επιλέγοντας τα τέλεια βαπτιστικά ρουχαλάκια για το μωρό σας - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

still life summer compressedΗ βάπτιση του μωρού σας μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί η επίσημη... πρώτη της παρουσίασης του μικρού πρίγκιπα ή της μικρής πριγκίπισσας της καρδιάς σας στο συγγενικό σας και φιλικό σας περιβάλλον. Είναι λοιπόν σχεδόν βέβαιο ότι ως γονιός μάλλον έχετε αγχωθεί λίγο για να επιλέξετε τα κατάλληλα βαπτιστικά ρουχαλάκια που θα χρειαστεί το μωρό σας...


Είναι γεγονός και πανθομολογούμενο ότι η βάπτιση είναι ένα ξεχωριστό γεγονός για την ζωή ενός μικρού μπόμπιρα και τα βαπτιστικά ρούχα είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά ρούχα που θα μπορούσαν να φορεθούν σε οποιαδήποτε άλλη κοινή περίσταση. Τα βαπτιστικά φορέματα και τα βαπτιστικά κοστούμια εκτός από απλά ρούχα για το κορίτσι ή το αγόρι, αντιπροσωπεύουν την αθωότητα και την αγνότητα του μωρού.

 

Διαβάστε περισσότερα: Επιλέγοντας τα τέλεια βαπτιστικά ρουχαλάκια για το μωρό σας

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Όταν δυο άτομα αποφασίσουν οτι θέλουν να παντρευτούν πρέπει να λάβουν υπόψη τους οτι ο γάμος δεν είναι μια τόσο απλή υπόθεση και οτι έχει πολλά έξοδα και προετοιμασίες οι οποίες πρέπει να έχουν αρχίσει από πολύ νωρίς και να έχουν μπει σε μια αρμονική σειρά για να πάνε όλα καλά και τίποτε να μην καταστραφεί εκείνη την πολύ σημαντική ημέρα της ζωής τους.

Ξεκινώντας από τις αγορές οι οποίες πρέπει να γίνουν, είναι το νυφικό φόρεμα και το γαμπριάτικο κοστούμι για τον μέλλοντα γαμπρό. Ο φωτογράφος και ο άνθρωπος που θα ασχοληθεί με την βιντεοσκόπηση αυτού του γεγονότος είναι άλλο ένα δαπανηρό έξοδο το οποίο έρχεται στην επιφάνεια. Ύστερα έρχεται ο στολισμός της εκκλησίας και τα προσκλητήρια.

Διαβάστε περισσότερα: Τα έξοδα του γάμου

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!