Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

gemistiko 01Τα γεμιστικά μηχανήματα είναι σχεδόν πάντα κατασκευασμένα για ξεχωριστά είδη προϊόντων και διαφορετικά project. Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει ότι στην αγορά υπάρχει ένα προϊόν που πληροί τις προδιαγραφές και τις ανάγκες της επιχείρησης μας 100%.

Συνήθως, επιλέγουμε ένα γεμιστικό μηχάνημα που να "κάνει" τη δουλειά και από εκεί και πέρα μπορεί να χρειαστούν μικρές τροποποιήσεις ή επεκτάσεις. Εξού και το σημαντικότερο κομμάτι σε μια τέτοια διαδικασία είναι η επιλογή του τύπου του μηχανήματος. Η επιλογή γίνεται με βάση τα εξής κριτήρια.

Το ιξώδες του προϊόντος

Κάποια γεμιστικά μηχανήματα είναι καλύτερα για υγρά με χαμηλό ιξώδες και άλλα για πιο παχύρευστα. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ξεχωριστή κατηγορία (γεμιστικά υπερπλήρωσης και γεμιστικά αντλίας) αλλά μια παραγωγική μονάδα μπορεί να χρειαστεί να συσκευάσει δύο διαφορετικούς τύπους, π.χ. ελαιόλαδο και μία κρέμα με βάση το ελαιόλαδο

Διαβάστε περισσότερα: Τι πρέπει να προσέξουμε αγοράζοντας ένα γεμιστικό υγρών

Μόνωση Ταράτσας και Θερμική Αντίσταση - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Ένας από τους πλέον ενδεδειγμένους τρόπους για να βελτιώσετε τη θερμική αντίσταση του σπιτιού σας, είναι μέσω της μόνωσης. Σήμερα, υπάρχουν πολλοί σημαντικοί λόγοι που η μόνωση ταράτσας έχει εξελιχθεί σε μία αναγκαία λύση για την κατοικία σας. Η διαδικασία της εγκατάστασης της μόνωσης είναι αρκετά απλή, αφού οι περισσότερες ταράτσες προσφέρουν αρκετό χώρο για εύκολη πρόσβαση στους εγκαταστάτες.

Διαβάστε περισσότερα: Μόνωση Ταράτσας και Θερμική Αντίσταση

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!