Επισκευή οθόνης laptop - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Υπάρχουν πέντε κύρια μέρη σε μια οθόνη laptop: η οθόνη LCD ή LED, ο πίσω φωτισμός, η ταινία συνδεσμολογίας, ο μετατροπεάς και η μητρική πλακέτα. Μερικές φορές, η άμεση αιτία του προβλήματος είναι προφανής, όταν η οθόνη laptop έχει ραγίσει ή σπάσει λόγω κάποιας πτώσης αντικειμένου πάνω στην οθόνη ή ακόμα και λόγω πτώσης όλου του φορητού υπολογιστή. Άλλες φορές η πηγή του προβλήματος δεν είναι τόσο προφανής, όπως στην περίπτωση που η οθόνη γίνεται σκοτεινή και μουντή. Σε αυτό το άρθρο θα παρουσιάσουμε τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων σε μια επισκευή οθόνης laptop.

Διαβάστε περισσότερα: Επισκευή οθόνης laptop

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Όλοι γνωρίζουν πως χρειάζονται κάποιο αντιβιοτικό πρόγραμμα για να προστατεύσουν τους υπολογιστές τους από κακόβουλα προγράμματα που κατακλύζουν το διαδίκτυο. Ωστόσο, είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρει κανείς το κατάλληλο αντιβιοτικό πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα: πώς να επιλέξετε το antivirus σας

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Το τοπικό δίκτυο για μια επιχείρηση είναι πολύ σημαντικό, είτε είναι μικρή, είτε είναι μεγάλη. Χρόνια τώρα πολλές επιχειρήσεις έχουν ήδη τοπικά δίκτυα όπου εξυπηρετούνται για την σωστή λειτουργία του μηχανογραφρικού τομέα τους. Το ερώτημα όμως είναι πόσα από αυτά τα δίκτυα δουλεύουν σωστά και πόσα από αυτά έχουν φτιαχτεί με τα standard που πρέπει να έχει μια δομημένη καλωδίωση.

Διαβάστε περισσότερα: Τοπικά Δίκτυα Μακαρονάδες

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν για να κατασκευαστεί το σχέδιο για μια καλωδίωση είναι τα εξής :

1.Προσδιορίστε τα συστήματα που υποστηρίζονται και την εργασία προς τα πίσω. Ο τελευταίος στόχος της διαδικασίας προγραμματισμού είναι να προσδιοριστεί επακριβώς όλο το δομημένο σύστημα καλωδίωσης. Το πρώτο βήμα είναι να προσδιοριστούν όλα τα συστήματα που εγκαθίστανται στη δομημένη καλωδίωση.

Μπορείτε έπειτα να εργαστείτε προς τα πίσω από κάθε σύστημα για να καθορίσετε την καλωδίωση, τις εξόδους, και τις θέσεις που απαιτούνται από κάθε σύστημα.

Διαβάστε περισσότερα: Δομημένη Καλωδίωση βήματα

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!