Παράγοντες Διαμόρφωσης των Βάσεων 2014 - 2.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

 

resultsΗ διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών Δελτίων με ηλεκτρονικό τρόπο ολοκληρώθηκε και πλέον όλοι οι υποψήφιοι σπουδαστές αναμένουν με αγωνία τις βάσεις για το 2014.

Όπως προκύπτει από στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Παιδείας, 105.00 μαθητές κατέθεσαν εφέτος Μηχανογραφικά Δελτία διεκδικώντας μία από τις 70.305 διαθέσιμες θέσεις.

Εντωμεταξύ, αυτό το διάστημα και μέχρι οι βάσεις 2014 να αναρτηθούν επίσημα στους πίνακες των σχολείων και στο διαδίκτυο, η αγωνία και το άγχος χτυπάνε κόκκινο αφού από τις βάσεις θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό το επαγγελματικό μέλλον χιλιάδων μαθητών. Παράλληλα, οι όποιες απόπειρες να εκτιμηθούν οι βάσεις 2014 θεωρείται παρακινδυνευμένη αφού ο προσδιορισμός τους είναι μία διαδικασία στην οποία εμπλέκονται πολλοί παράγοντες.

Ας εξετάσουμε όμως σε αυτό το σημείο όλους αυτούς τους παράγοντες που αναμένεται να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση των βάσεων αυτή τη χρονιά. Μεταξύ αυτών των παραγόντων συμπεριλαμβάνονται οι θέσεις των εισακτέων, οι βαθμολογικές επιδόσεις των υποψηφίων και οι προτιμήσεις που φαίνεται να εκδηλώνουν. Ένας επιπρόσθετος παράγοντας που προσμετρείται από φέτος είναι οι τροποποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί αναφορικά με τις μετεγγραφές των πολύτεκνων, καθώς και όσων εντάσσονται στα κοινωνικά κριτήρια.

 

Διαβάστε περισσότερα: Παράγοντες Διαμόρφωσης των Βάσεων 2014

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Πολλοί φοιτητές αναζητούν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους κάποια υποτροφία που θα τους επιτρέψει να έχουν μία επιπλέον οικονομική στήριξη. Λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης και των συνθηκών που επικρατούν στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, υπάρχουν πολλά κοινωφελή ιδρύματα που έχουν αναλάβει έργο και παρέχουν κάθε χρόνο μεγάλα ποσά σε δωρεές και υποτροφίες. Παρακάτω θα βρείτε κάποια από τα πιο σημαντικά. Η λίστα δεν είναι ολοκληρωμένη αλλά μπορεί να σας βοηθήσει στην έρευνα σας.

Διαβάστε περισσότερα: Λίστα Με Σημαντικά Ιδρύματα Για Υποτροφίες Που Πρέπει Να Γνωρίζει Ένας Φοιτητής

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!