Επεξεργασία Σκράπ - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Το σκραπ (παλαιοσίδερα) προέρχεται τόσο από επιχειρήσεις όσο και από νοικοκυριά και η σωστή διάθεση και διαχείριση ή η ανακύκλωση των μετάλλων αυτών γίνεται από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το σίδηρο και συνήθως το πουλάνε με βάση το βάρος του.

Διαβάστε περισσότερα: Επεξεργασία Σκράπ

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Με τον όρο ανακύκλωση, εννοούμε την επανεπεξεργασία ήδη επεξεργασμένων υλικών και προϊόντων με σκοπό τη δημιουργία νέων αντικειμένων από αυτά. Ανακύκλωση μπορούμε να κάνουμε σε αρκετά υλικά όπως πλαστικό, χαρτί, μέταλλο και πολλά άλλα. Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματά της ανακύκλωσης, είναι η μείωση της κατανάλωσης πρώτων υλών με αποτέλεσμα την προστασία του περιβάλλοντος καθώς δεν χρειάζεται να γίνεται εξόρυξη νέων μεταλλευμάτων, ή να γίνεται κοπή δέντρων η οποία συνεπάγεται και με την καταστροφή δασών για την παραγωγή προϊόντων χαρτιού κτλ.

Διαβάστε περισσότερα: Τι είναι η ανακύκλωση μετάλλων;

Γαλβάνισμα χάλυβα και σιδήρου - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3

Το γαλβάνισμα, ή η επιψευδαργύρωση, είναι η διαδικασία που ακολουθείται για να παρέχεται πλήρης αντιδιαβρωτική προστασία του χάλυβα και του σιδήρου, κάτω από αντίξοες συνθήκες, πολλαπλασιάζοντας έτσι το χρόνο αντοχής των μετάλλων αυτών. Επιτυγχάνεται με τη χρήση ψευδαργύρου, ένα σκληρό, κρυσταλλικό μέταλλο το οποίο μπορεί να τριφτεί εύκολα.

Διαβάστε περισσότερα: Γαλβάνισμα χάλυβα και σιδήρου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Για τη μεταφορά υγρών (νερό, υγρά καύσιμα), αερίων (φυσικό αερίου), απαιτείται η χρήση σωλήνων, η κατασκευή των οποίων γίνεται με τη χρήση διαφόρων υλικών, όπως ο χάλυβας, ο σίδηρος, το πλαστικό, κτλ. Ανάλογα δηλαδή με το τι θέλουμε να μεταφέρουμε, επιλέγεται και το κάθε υλικό από το οποίο θα είναι κατασκευασμένος ο κάθε σωλήνας.

Διαβάστε περισσότερα: Σωλήνες Σιδήρου

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!