Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Το μέσο pet shop ή σούπερ μάρκετ προσφέρει πληθώρα επιλογών σε τροφές σκύλων κάθε επωνυμίας. Ποια είναι όμως η διαφορά μεταξύ των τόσων επιλογών; Μπορούν όντως τα υποσχόμενα διατροφικά οφέλη να κάνουν τη διαφορά; Όπως η ανθρώπινη τροφή, έτσι και οι τροφές σκύλων διαφέρουν σε τεράστιο βαθμό όσον αφορά τα διατροφικά πλεονεκτήματα, τη γεύση και την αξία τους.

eat-dog

Εφόσον νοιάζεστε για το κατοικίδιο σας, το πρώτο πρέπει πράγμα που πρέπει να σας απασχολήσει είναι το διατροφικό περιεχόμενο της τροφής του. Επομένως, διαβάζετε καλά τις ετικέτες με τα συστατικά, τα διατροφικά στοιχεία, καθώς και όλες τις υπόλοιπες πληροφορίες στη συσκευασία, ώστε να ανακαλύψετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά της κάθε τροφής. Προτού σπεύσετε σε κάποιο κατάστημα για την αγορά τροφής, αξιολογήστε πρώτα την κατάσταση της υγείας του σκύλου σας και μιλήστε με τον κτηνίατρό σας για τυχόν ειδικές διατροφικές ανάγκες που μπορεί να έχει.

Διαβάστε περισσότερα: Τι Χρειάζεται ο Σκύλος σας Από την Τροφή του;

Είσοδος Μελών

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!