Σύνδεση με λογαριασμό Social - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Η Σύνδεση με τα social προσφέρει ταχύτερη εγγραφή και σύνδεση στην ιστοσελίδα μας δίχως να χρειάζεται να θυμάστε τους κωδικούς σας ή το username σας. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι τα προσωπικά στοιχεία σας είναι ασφαλή και δεν μπορούν να αποκρυπτογραφηθούν με σκοπό να παραβιαστούν, καθώς η σύνδεση γίνεται μέσω του facebook και του twitter όπου διαφυλλάτουν τα δεδομένα σας και δεν δίνεται αυτή η δυνατότητα στον οποιοδήποτε κακόβουλο.

Τα βήματα για την σύνδεση σας μέσω του Facebook είναι τα εξής :

  1. Πατάμε επάνω στο κουμπί facebook
  2. Στην συνέχεια θα σας ανοίξει ένα παράθυρο (pop up) το οποίο αν δεν είσαστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο facebook θα σας ζητήσει να συνδεθείτε.
  3. Μόλις συνδεθείτε θα σας ζητήσει να αποδεχτείτε την εφαρμογή που έχουμε δημιουργήσει για την σύνδεση στην σελίδα μας με το όνομα "Seo Arthra Login Appl­i­c­a­tion".
  4. Μόλις πατήσετε αποδοχή τότε θα έχετε συνδεθεί στην ιστοσελίδα μας και θα μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα του αρθρογράφου.

Τα βήματα για την σύνδεση στο Twitter είναι τα εξής :

  1. Πατάμε πάνω στο κουμπί twitter
  2. Στην συνέχεια θα σας ανοίξει ένα παράθυρο (pop up) το οποίο αν δεν είσαστε ήδη συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας στο twitter θα σας ζητήσει να συνδεθείτε και να κάνετε Authorize το application "Seo Arhtra Login".
  3. Μόλις πατήσετε το authorize app τότε θα περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα και στη συνέχεια θα συνδεθείτε στο site μας.

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα