Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Οι Απόκριες είναι η μεγαλύτερη «ευκαιρία» που υπάρχει, για να κάνουμε έστω και μια φορά τον χρόνο τις αταξίες μας, ξεφαντώνοντας μικροί και μεγάλοι. Το μόνο που χρειαζόμαστε για εκείνη τη μαγική περίοδο, είναι να βάλουμε λίγο φαντασία και να διαλέξουμε super αποκριάτικες στολές, είτε αυτές που είναι οι στάνταρ κάθε Καρναβαλιού, είτε νέες και πρωτότυπες στολές, που ως επί το πλείστων, αντλούν θέματα από την καθημερινότητά μας. Το ζητούμενο είναι, να έχει αστείο στοιχείο η στολή μας, για να κάνουμε τους άλλους να γελάνε, τραβώντας όλα τα βλέμματα πάνω μας. Αν αναρωτιέστε, πως το καταφέρνουμε αυτό, τότε το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να βγείτε μια βόλτα στα μαγαζιά που πουλάνε στολές, να βρείτε μια που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει, αλλά πριν την αγοράσετε δοκιμάστε την και αν κοιτάζοντας στον καθρέπτη το είδωλό σας και γελάσετε, τότε είναι 100% βέβαιο, πως αυτή είναι η ιδανική μεταμφίεση, για να κάνετε τον περίγυρό σας να επικεντρωθεί επάνω σας.

Διαβάστε περισσότερα: Απόκριες χωρίς στολές, δεν γίνεται!

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

apodrasi paralia

Το καλοκαίρι είναι εδώ και μας περιμένει να γευτούμε τα μαγικά νερά των Ελληνικών θαλασσών. Και ένα είναι βέβαιο! Όλοι χαιρόμαστε που έφυγαν οι κρύες νύχτες του χειμώνα, κάνοντάς μας να καθόμαστε κλεισμένοι μες στο σπίτι μας, 24 ώρες το 24ωρο. Hello summer! Και τώρα ήρθε η ώρα, να κάνουμε πολύ γρήγορα τα ψώνια για τις παραλιακές μας αποδράσεις, χωρίς δεύτερη σκέψη, για να απολαύσουμε τον ήλιο και το δροσερό άγγιγμα της θάλασσας. Φύγαμε!

 

Διαβάστε περισσότερα: Για ακόμα πιο χαλαρές καλοκαιρινές αποδράσεις.

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για όλες τις ηλικίες! - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Σε ποιον δεν αρέσουν τα δώρα; Θα λέγατε ψέματα αν απαντούσατε θετικά σ’ αυτήν την ερώτηση. Ειδικότερα τις μέρες των Χριστουγέννων, οι ανταλλαγές δώρων είναι ό,τι πιο συνηθισμένο, και όλος ο κόσμος, ιδιαίτερα τα παιδιά, περιμένουν πότε θα ανοίξουν το μεγάλο στολισμένο με φιόγκο κουτί, αποκαλύπτοντας το νέο τους απόκτημα. Μπορεί τα Χριστούγεννα σαν περίοδος να ενεργοποιούν τη δημιουργικότητα και την όρεξη σας, αφού στολίζετε, μαγειρεύετε, κάνετε ατελείωτες βόλτες, υπάρχει όμως ο παράγοντας των δώρων που σας κρατάει ένα βήμα πίσω, για τον απλούστατο λόγο ότι δε γνωρίζετε ποια ακριβώς είναι τα γούστα των ανθρώπων που σας περιβάλλουν, η γιατί δε θέλετε και δε μπορείτε να διαθέσετε μεγάλα χρηματικά ποσά για να αγοράσετε κάτι έτοιμο, εντυπωσιακό και ωραίο.

Διαβάστε περισσότερα: Χριστουγεννιάτικα Δώρα για όλες τις ηλικίες!

Είσοδος Μελών

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!