Πώς να κάνετε δημιουργία άρθρου - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ένα άρθρο στην σελίδα seo-arthra.gr θα πρέπει να έχουμε κάνει εγγραφή πρώτα, και να έχουμε ενεργοποιήσει το λογαριασμό μας. Στην περίπτωση όπου δεν γνωρίζετε πως μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ.

Εφόσον έχετε λογαριασμό τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσετε το όνομα χρήστη και το κωδικό σας στο κουτάκι που λέει "Είσοδος Μελών".

article1

Μόλις πληκτρολογήσουμε τα στοιχεία που έχουμε δηλώσει τότε πατάμε σύνδεση.

Με τη σύνδεση μας στην ιστοσελίδα θα εμφανιστεί ένα νέο μενού το οποίο λέγεται "Μενού Χρηστών". Στο μενού αυτό υπάρχουν 2 επιλογές :

  1. Δημιουργία άρθρου
  2. Προσθήκη Κατηγορίας

article2

 Δημιουργία άρθρου :

Πατώντας στη δημιουργία άρθρου θα μεταφερθούμε στη σελίδα όπου μπορούμε να γράψουμε το άρθρο μας.

article3

  1. Γράφουμε το τίτλο του άρθρου μας
  2. Επιλέγουμε την κατηγορία που θα ανήκει το άρθρο μας. Αν δεν υπάρχει η κατηγορία τότε μπορείτε να επιλέξετε το διάφορα και εμείς θα συμπληρώσουμε την κατηγορία σας κατά την έγκριση.
  3. Γράφετε το κείμενο του άρθρου σας.
  4. Συμπληρώνετε το meta description για το index της Google. Μπορείτε να κάνετε copy paste την πρώτη γραμμή του άρθρου σας.
  5. Εάν έχετε γράψει το άρθρο σας τότε μπορείτε να πατήσετε "Αποστολή προς έγκριση".
  6. Εάν δεν έχετε χρόνο να ολοκλήρώσετε το άρθρο σας ή δεν είστε σίγουροι για το άρθρο σας μπορείτε να κάνετε "Αποθήκευση ως προσχέδιο"
  7. Εαν δεν θέλετε να αποθηκευτεί τίποτε από ότι έχετε κάνει τότε μπορείτε να πατήσετε "Ακύρωση" και θα ακυρωθεί το άρθρο σας.

Μόλις πατήσετε "Αποστολή προς έγκριση" αυτόματα θα σταλεί ένα email σε εμάς όπου θα μας ενημερώνει ότι δημιουργήσατε ένα άρθρο. Εφόσον το άρθρο σας θα πληρείτις προδιαγραφές τότε θα δημοσιευτεί.


Προσθήκη Κατηγορίας :

Εαν δεν συμπεριλαμβάνουμε την κατηγορία που θέλετε να αρθογραφήσετε, μπορείτε συμπληρώνοντας την φόρμα που έχουμε δημιουργήσει για εσάς να μας ενημερώσετε για την κατηγορία που επιθυμείτε να προσθέσουμε.

article4

Συμπληρώνετε το όνομα της κατηγορίας που επιθυμείτε και πατάτε αποστολή.

 

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα