Η γυναίκα, το ρολόι και η μόδα - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Η τελευταία δεκαετία της fashion ωρολογοποιίας ανήκει εξ ολοκλήρου στη γυναίκα. Η σύγχρονη γυναίκα χρησιμοποιεί το ρολόι χειρός ως αξεσουάρ αλλά και σαν κόσμημα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αδύνατον να διαθέτει μόνο ένα ρολόι στη συλλογή της.

Ένα μεγάλος πλήθος μοντέλων έχει κυκλοφορήσει στη παγκόσμια αγορά. Οι μεγαλύτεροι fashion οίκοι ρολογιών φαίνεται ότι "ανταλλάσσουν" τεχνογνωσία στο σχεδιασμό ενός γυναικείου ρολογιού καθώς πολλά μοντέλα είναι παρόμοια και πολλές φορές ολόιδια, διακρίνοντας διαφορά μόνο στην αλλαγή τοποθετήσης λογοτύπου της εκάστοτε εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα: Η γυναίκα, το ρολόι και η μόδα

Η Επιλογή Ανδρικών Ρολογιών θέλει Προσοχή - 4.8 out of 5 based on 5 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 5

Όσον αφορά το πεδίο των ανδρικών ρολογιών, υπάρχουν πολλές μάρκες που μπορείτε να αξιολογήσετε. Οι εν λόγω μάρκες είναι αφοσιωμένες στην προσφορά καθοριστικής σημασίας χαρακτηριστικών για τα ρολόγια τους, όπως η αυθεντικότητα και η υψηλή απόδοση. Αξίζει να αναφερθεί ότι κάθε μάρκα προσφέρει διαφορετικά είδη ρολογιών.

Διαβάστε περισσότερα: Η Επιλογή Ανδρικών Ρολογιών θέλει Προσοχή

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!