Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα φίλτρα νερού - 1.0 out of 5 based on 2 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2

filtro-nerou.jpg

Τα φίλτρα νερού είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος ώστε να απολαμβάνετε κάθε μέρα καθαρό νερό, απαλλαγμένο από κάθε βλαβερό συστατικό για την υγεία. Ενδεικτικά, τα φίλτρα τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για το σπίτι σας, αφαιρούν το χλώριο και τα παράγωγά του από το νερό, το χώμα και τη σκουριά, τα διάφορα στερεά σωματίδια, καθώς και τα μικρόβια και τους ιούς, χαρίζοντας στο νερό μία ευχάριστη οσμή και γεύση. Τα φίλτρα νερού χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα φίλτρα κεντρικής παροχής και στα πόσιμου νερού.

Διαβάστε περισσότερα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα φίλτρα νερού

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

sex ygeia

Όλοι ενδεχομένως έχουν περάσει από μία φάση στη ζωή τους, κατά την οποία ακούσια ή εκούσια απείχαν για ένα μεγαλύτερο ή μικρότερο διάστημα από το σεξ. Η συχνή σεξουαλική δραστηριότητα έχει αναμφίβολα πολλά οφέλη για την υγεία. Τι γίνεται όμως με την αποχή από το σεξ; Η κατάσταση αυτή μπορεί να έχει κάποιες αρνητικές συνέπειες για την ψυχική και σωματική υγεία, τις οποίες καλό είναι να γνωρίζετε. Ας πάμε να τις δούμε αναλυτικά.

Διαβάστε περισσότερα: Οι επιπτώσεις της αποχής από το σεξ στην υγεία

Παράμετροι στα Παιδικά Μποτάκια - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1

Ως γονείς γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύετε τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών από το ψύχος και τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Οι περισσότεροι γονείς τείνουν να επικεντρώνονται κυρίως στα πουλόβερ και τα μπουφάν, παραμελώντας τα νευραλγικής σημασίας είδη υπόδησης.

Σε περιόδους ακραίου ψύχους, τα «συμβατικά» παπούτσια δεν αρκούν για να προστατεύσουν τα πόδια των παιδιών, οπότε η περίσταση απαιτεί να κάνουν την εμφάνισή τους τα παιδικά μποτάκια, εξασφαλίζοντας ζεστασιά και άνεση αφού είναι αδιάβροχα και «απροσπέλαστα». Σε αντίθεση με τους ενήλικες, τα παιδιά λειτουργούν πιο παρορμητικά και δεν θα διστάσουν να επισκεφτούν οποιοδήποτε μέρος, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.

Διαβάστε περισσότερα: Παράμετροι στα Παιδικά Μποτάκια

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!