Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

Αναρωτιέστε πώς να προβάλετε την επιχείρησή σας γρήγορα και κυρίως με τον πιο οικονομικό τρόπο; Θέλετε να προσελκύσετε συγκεκριμένο κοινό και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Μήπως στόχος σας είναι να προωθήσετε άμεσα τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που σας διαφοροποιούν από τους ανταγωνιστές σας;

Διαβάστε περισσότερα: Διανομή φυλλαδίων| Ένα αποτελεσματικό εργαλείο Direct Marketing

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

westia

Το νέο talk of the town έχει γίνει στους κύκλους του κλάδου της Μαζικής Εστίασης και των Ξενοδόχων η διεξαγωγή της 2ης WESTIA που θα ανοίξει τις πόρτες της στην Πάτρα 1-3 Απριλίου στο Ολυμπιακών προδιαγραφών Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ο λόγος γίνεται για την έκθεση που εντυπωσίασε εκθέτες και επισκέπτες από την πρώτη της κιόλας προσπάθειά της στις αρχές του 2016 με επίκεντρο την δυτική Ελλάδα. Τα ανέλπιστα καλά αποτελέσματα αλλά και η τεράστεια προσέλευση των επισκεπτών της πρώτης έκθεσης WESTIA από 233 μέρη της Ελλάδας αλλά και από 7 Ευρωπαϊκές χώρες, ήταν αυτά που έδωσαν το έναυσμα στο να θεσμοθετηθεί η συγκεκριμένη δράση.

Διαβάστε περισσότερα: Η 2η WESTIA είναι γεγονός!

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

letterbox

Τα φυλλάδια και η διαφήμιση στο πέρασμα των χρόνων

Με το πέρασμα των χρόνων η διαφήμιση κι η προώθηση προϊόντων, λειτουργώντας κάτω από μια ευρεία εμβέλεια εξέλιξης κι ανάπτυξης, άνοιξε νέους δρόμους στις αγορές. Όλα όσα θεωρούμε πρωτοποριακά κι εξεζητημένα έχουν διαμορφωθεί κάτω από το πρίσμα διαφορετικών σκεπτικών πολλών ανθρώπων, που δουλεύουν ώρες ατελείωτες με σκοπό να βρουν τη μία και μοναδικά πρωτότυπη πατέντα που θα τους χαρίσει την αιωνιότητα στο πάνθεο της απόλυτης αναγνωσιμότητας άρα και κατ’ επέκταση του βέβαιου κέρδους. Μέσα στους αιώνες η εξέλιξη της τεχνολογίας έδωσε τη δύναμη σε όλους τους ανθρώπους να μπορούν να διαφημιστούν, να μπουν μέσα στην αγορά και να κατακτήσουν τα όνειρά τους εύκολα και γρήγορα. Από την άλλη, οι ίδιοι οι καταναλωτές ήταν σε θέση να βρίσκουν γρήγορα κι ευέλικτα όλα όσα θέλουν με το πάτημα ενός και μόνο κουμπιού.

 

Διαβάστε περισσότερα: Παράδοση vs Τεχνολογία

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

moroccanoilΗ  moroccanoil είναι η εταιρεία, η οποία μας προσφέρει προϊόντα με βασικό συστατικό το argan oil, το έλαιο το οποίο σύμφωνα με μελέτες και έρευνες είναι σπάνιο και πολύτιμο, με πολλαπλές ευεργετικές ιδιότητες για το δέρμα, τα μαλλιά  και τον οργανισμό.

Για τον οργανισμό διαθέτει πολύτιμα λιπαρά οξέα και βιταμίνες, που το καθιστούν βασικό προϊόν για την επιτυχία πολλών θεραπειών σε πολλές παθήσεις. Ωστόσο η χρήση του δεν είναι μόνο φαρμακευτική. Σήμερα έχουμε στα χέρια μας προϊόντα τα οποία έχουν ως βάση τους το argan oil και προορίζονται για καλλυντική χρήση και θεραπείες καλλυντικής φύσης.

Τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί αυξημένα ποσοστά δερματικών παθήσεων, τόσο από ιατρικής πλευράς, όσο και από καλλυντικής. Το argan oil μοιάζει, σύμφωνα με τους ειδικούς να είναι η απάντηση σε πολλά προβλήματα. Έτσι η moroccanoil μας προσφέρει μια σειρά προϊόντων  για το δέρμα τα οποία τείνουν να γίνουν η λύση σας ακόμα και για την ακμή, τις ρυτίδες αλλά και για τις ουλές ή τις επίμονες ραγάδες. Η εν λόγω εταιρεία διαθέτει κρέμες και λάδια για το σώμα που σας υπόσχονται ένα νέο υγειές και νεανικό δέρμα. Υπάρχει ειδική σειρά ενυδάτωσης, ειδική σειρά από κρέμες και μάσκες για αντιγήρανση του δέρματος, αφρόλουτρα για δερματική ενυδάτωση, κρέμες για την απομάκρυνση των ραγάδων και των ουλών που θέλατε μια ζωή να κρύψετε από το σώμα σας. Ενώ σας παρέχει ακόμα και ολοκληρωμένες σειρές από κρέμες και καθαριστικά προσώπου και σώματος, ώστε να έχετε ακόμα δυνατότερα αποτελέσματα με την ολοκληρωμένη χρήση του argan oil.

 

Διαβάστε περισσότερα: MOROCCANOIL: ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!