Παραγγελία Άρθρου - 4.5 out of 5 based on 4 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 4
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Πλέον στην ιστοσελίδα μας ενσωματώνουμε την δυνατότητα παραγγελίας άρθρου. Όλοι έχετε την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε παραγγελία άρθρου από τον πίνακα ελέγχου του αρθρογράφου συμπληρώνοντας απλώς τη φόρμα παραγγελίας την οποία θα βρείτε αφού συνδεθείτε στο seo arthra.

Παραγγελία άρθρου

Για να μπορέσετε να κάνετε παραγγελία θα πρέπει να κάνετε εγγραφή στη σελίδα μας. Η παραγγελία των άρθρων δεν αναιρεί την δυνατότητα της δωρεάν καταχώρησης στο κατάλογο μας και δεν είναι υποχρεωτική. Δίνουμε την δυνατότητα σε ανθρώπους που ασχολούνται με το seo και το marketing γενικότερα να μπορούν να παραγγείλουν άρθρα δίχως το άγχος για το αν το αποτέλεσμα είναι αυτό που πρέπει.

Στην παραγγελία άρθρου δίνουμε την επιλογή για το αν θέλετε να δημοσιευτεί στο κατάλογο μας. Δεν είναι υποχρεωτικό με την παραγγελία που θα κάνετε να δημοσιευτεί και στην ιστοσελίδα μας. Η Πληρωμή των άρθρων γίνεται μέσω ηλεκτρονικής πληρωμής, του συστήματος paypal.

order

  1. Τα στοιχεία σας τα οποία θα εμφανίζονται αυτόματα.
  2. Επιλογή του πλήθους των άρθρων που θέλετε να παραγγείλετε.
  3. Τίτλος - Θέμα που θέλετε να έχει το άρθρο σας.
  4. Επιλογή για το αν θα δημοσιετεί στη σελίδα μας το άρθρο μόλις ολοκληρωθεί.
  5. Τυχόν παρατηρήσεις που πρέπει να ξέρουμε σχετικά με το άρθρο σας.
  6. Για να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας πατάτε στο κουμπί "Αγορά Άρθρων".

Με την επιλογή παραπάνω αριθμών άρθρων τότε εμφανίζονται για κάθε άρθρο τα αντίστοιχα πεδία, για τη συμπλήρωση των λεπτομερειών.

Αν θέλετε και εσείς να κάνετε τη δική σας παραγγελία, τότε πατήστε εδώ για εγγραφή.

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα