Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

 cranberries 3

Οι λοιμώξεις που σχετίζονται με το κατώτερο ουροποιητικό σύστημα είναι πολύ κοινές καταστάσεις ενώ σε υποτροπιάζουσες  λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, η θεραπεία θεωρείται δύσκολη, διότι η κύρια θεραπευτική επιλογή είναι η μακροχρόνια πρόληψη μέσω αντιβιοτικών. Ωστόσο, η μακροχρόνια χρήση αντιβιοτικών ενέχει τον κίνδυνο ανθεκτικότητας των βακτηρίων. Μια καλή επιλογή για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων είναι η πρόσληψη cranberry είτε σε μορφή καρπών ή χυμών είτε με τη  μορφή ειδικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Η ιστορία των cranberry (Vaccinium macrocarpon) ξεκινά από από τους Ινδιάνους της Βόρειας Αμερικής  που το χρησιμοποιούσαν ειδικά για τη θεραπεία του λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, ενώ έγινε ‘εμπορικό’ τρόφιμο από το 19ο αιώνα όπου οι καλλιέργειές  του αυξήθηκαν  θεαματικά.

Διαβάστε περισσότερα: Cranberry… τα φυσικά αντιοξειδωτικά για την αντιμετώπιση των ουρολοιμώξεων.

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

images1

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι αλλαγές  που έχουν πραγματοποιηθεί στη ζωή μας, μας έχουν κάνει να έχουμε και ορισμένες αρνητικές αλλαγές στον τρόπο που τρεφόμαστε. Σύγχρονες έρευνες που πραγματοποιούνται στον τρόπο που τρεφόμαστε εμφνίζουν ότι έχουν αρνητικές επιπτώσεις στην καθημερινότητά μας. Κύριο γνώρισμα αυτών των αλλαγών είναι η εμφάνιση ελλείψεων σε θρεπτικά συστατικά όπως είναι οι βιταμίνες, τα μέταλλα και τα ιχνοστοιχεία. Αυτό έχει ωθήσει πολλούς ερευνητές να βρουν νέους τρόπους ώστε να καλύπτονται αυτά τα κενά. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν στραφεί στη φυτοθεραπεία, στην οποία συσσωρεύεται  όλη η γνώση της θεραπευτικής παράδοσης ώστε να μεταφερθεί στη δημιουργία των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

Διαβάστε περισσότερα: Το Ιπποφαές ως ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής!

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

φυσικα συμπληρωματα διατροφηςΣήμερα γίνεται ολοένα και πιο επιβεβλημένο να λαμβάνουμε φυσικά συμπληρώματα διατροφής τα οποία μπορούν να προσφέρουν μια μεγαλύτερη κάλυψη στον οργανισμό και στην αντιμετώπιση των επιθέσεων που μπορεί να συμβούν από εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι μικροοργανισμοί, ιοί, μικρόβια και άλλα στοιχεία που μπορούν να προκαλέσουν δυσλειτουργίες στον οργανισμό. Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι εξαιτίας της αλλαγής του τρόπου ζωής και των γρήγορων ρυθμών που τους έχουν επιβληθεί έχουν αλλάξει ριζικά τον τρόπο ζωής τους, έχουν σταματήσει να καταναλώνουν τρόφιμα τα οποία είναι φρέσκα και βρίθουν από βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και άλλα θρεπτικά συστατικά. Παράλληλα, εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου που μπορεί κανείς να έχει στη διάθεσή του, έχει μειώσει και το χρόνο που αφιερώνει για τον εαυτό του.

Διαβάστε περισσότερα: Τα φυσικά συμπληρώματα διατροφής χαρίζουν ευεξία και ενέργεια!

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0

 food-addsΑκόμη και όταν πολλοί άνθρωποι υιοθετούν υγιεινή διατροφή, δεν καταφέρνουν να προσλαμβάνουν τις θρεπτικές ουσίες που έχουν ανάγκη για την άριστη λειτουργία της υγείας τους. Τα πλούσιας θρεπτικής αξίας συμπληρώματα διατροφής θα καλύψουν τα κενά σας, οπότε δεν χρειάζεται πια να προβληματίζεστε για τις διατροφικές σας συνήθειες. Πολλές από τις υγιεινές τροφές που καλούμαστε να καταναλώνουμε για το καλό της υγείας μας, δεν διαθέτουν και την καλύτερη γεύση του κόσμου με αποτέλεσμα πολλοί να αποθαρρύνονται από την κατανάλωσή τους. Αντί να φάτε κάτι που θεωρείτε ότι έχει άσχημη γεύση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συμπληρώματα διατροφής ως υποκατάστατο.

 

Διαβάστε περισσότερα: Συμπληρώματα Διατροφής για Όλους

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!