• slide1
  • slide4
  • slide2
  • slide3
 

Δημιουργήστε το άρθρο σας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

 

Εμείς θα εξετάσουμε τη δομή και τη μοναδικότητα του άρθρου σας.

 

Εφόσον το άρθρο σας τηρεί τους όρους χρήσης θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα μας.

Κατάλογος Άρθρων

Το Seo-Arthra.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει την δυνατότητα σε αρθογράφους, να γράφουν άρθρα για τις ιστοσελίδες τους. Στον Κατάλογο μας, μπορείτε να γίνετε μέλος δωρεάν και να καταχωρήσετε τα άρθρα σας.

Όλα τα άρθρα θα ελέγχονται προτού δημοσιευτούν με σκοπό την καλή ποιότητα του περιεχομένου της σελίδας. Προτού ξεκινήσετε να αρθογραφείτε στον κατάλογο μας, επισκεφθείτε τους Όρους Χρήσης της σελίδας μας.

Τα άρθρα που είναι ήδη δημοσιευμένα στο κατάλογο μας περνούν από έλεγχο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να καθορίσουν την μοναδικότητα τους. Με αυτό το τρόπο διατηρούμε την ποιότητα του καταλόγου μας και των άρθρων.

 

Μονώστε την ταράτσα σας - 5.0 out of 5 based on 3 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 3
ΧειρότεροΚαλύτερο 

monwseis 1

Η μόνωση στην ταράτσα είναι από τις σημαντικότερες εργασίες που γίνονται σε ένα κτίριο και πολλές φορές δεν δίνεται η απαραίτητη προσοχή. Η μόνωση θα προστατέψει το κτίριο από τις κλιματικές αλλαγές (κρύο, ζέστη, υγρασία κτλ) αλλά στην περίπτωση που δεν γίνουν οι σωστές εργασίες μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα και να προκληθούν φθορές στο κτίριο.

Αν αποφασίσατε να κάνετε μόνωση της ταράτσας τότε κάνατε τη σωστή επιλογή. Αν κάνετε μία πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο τότε σίγουρα θα αντιληφθείτε ότι οι μονώσεις ταρατσών δεν είναι κάτι το οποίο μπορεί να κάνει ο οποιοσδήποτε έχει μερικές σχετικές γνώσεις. Θα πρέπει να συνυπολογίσετε πολλά πράγματα πριν τελικά επιλέξετε τον κατάλληλο επαγγελματία για τη συγκεκριμένη εργασία.

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να επιλέξετε ένα εξειδικευμένο τεχνικό συνεργείο κι όχι κάποιον που απλά γνωρίζει τη διαδικασία μόνωσης ταρατσών. Να έχετε υπόψη σας ότι για να πραγματοποιηθεί μία μόνωση θα πρέπει να έχει προηγηθεί μία μελέτη της επιφάνειας που θα γίνει για να μπορέσει να προσδιοριστεί με ακρίβεια το είδος και ο τρόπος της εργασίας. Στη συνέχεια θα πρέπει να προετοιμαστεί η επιφάνεια για να μπορέσουν να εφαρμοστούν τα υλικά της μόνωσης. Εάν δεν γίνει η σωστή προετοιμασία και ο σωστός καθαρισμός ακόμα κι αν επιλέξετε τα καλύτερα υλικά δεν θα σας αποφέρει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

monwseis 2

Ας δούμε παρακάτω μερικές κατηγορίες μονώσεων ταρατσών :

Συμβατική Θερμομόνωση

Προσφέρει θερμομόνωση και απόλυτη στεγανοποίηση στην ταράτσα. Μετά την εφαρμογή της γίνεται τοποθέτηση κατάλληλων πλακιδίων. Δεν απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα συντήρησης και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ελαφρού Τύπου Θερμομόνωση

Χρησιμοποιούνται υλικά μικρότερου βάρους για να μην επιβαρύνονται οι παλιές οικοδομές με επιπλέον βάρος. Σε μερικές περιπτώσεις είναι η μοναδική λύση που μπορεί να εφαρμοστεί. Μετά την εφαρμογή της επιτρέπεται η πρόσβαση στην ταράτσα και μπορούν να τοποθετηθούν πλακίδια για ένα όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.

Ανεστραμμένη Θερμομόνωση 

Εφαρμόζεται σε επιφάνειες στις οποίες θέλουμε να επιτύχουμε τουλάχιστον 10ετή αντοχή και δεν υπάρχει κίνδυνος να προσκληθεί φθορά στο χώρο από τον ανθρώπινο παράγοντα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής ποιότητας και αντοχής και η διαδικασία που ακολουθείται απαιτεί παραπάνω στρώσεις σε σχέση με τη συμβατική θερμομόνωση. Αυτό όμως επιβαρύνει με πρόσθετο βάρος την οικοδομή και πρέπει να γίνει έλεγχος της στατικότητας του κτιρίου πριν την εφαρμογή.

Στεγανοποιήσεις Ταρατσών με Ασφαλτόπανα

Εφαρμόζεται σε όλες τις ταράτσες ανεξαρτήτως της κατάστασης που βρίσκονται. Είναι αρκετά διαδεδομένη μέθοδος σε μεγάλες επιφάνειες λόγω του συνδυασμού προσιτού κόστους, αξιοπιστίας και αντοχής των υλικών που χρησιμοποιούνται.

Στεγανοποιήσεις Ταρατσών με Πολυεστέρα

Εφαρμόζεται σε όλες τις ταράτσες και προσαρμόζεται πολύ εύκολα, λόγω των υλικών που χρησιμοποιούνται, σε επιφάνειες οι οποίες δεν είναι επίπεδες κι έχουν κάποια ιδιαιτερότητα. Λόγω του ότι δεν χρησιμοποιείται φλόγιστρο κατά την εφαρμογή της είναι φιλική προς το περιβάλλον.

Στεγανοποιήσεις με Hyperdesmo

Ιδανική λύση για επιφάνειες στις οποίες θέλουμε γρήγορη εφαρμογή. Προσφέρει απόλυτη στεγανοποίηση και μεγάλη αντοχή.

Κλείνοντας, θυμηθείτε ότι καλύτερα να δαπανήσετε μερικά ευρώ παραπάνω τώρα, παρά στο μέλλον να πληρώνετε τις ζημιές που θα προκύψουν από τα φθηνά υλικά και την πρόχειρη δουλειά που επιλέξατε να πληρώσετε τώρα.

comments

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!