• slide1
  • slide4
  • slide2
  • slide3
 

Δημιουργήστε το άρθρο σας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

 

Εμείς θα εξετάσουμε τη δομή και τη μοναδικότητα του άρθρου σας.

 

Εφόσον το άρθρο σας τηρεί τους όρους χρήσης θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα μας.

Κατάλογος Άρθρων

Το Seo-Arthra.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει την δυνατότητα σε αρθογράφους, να γράφουν άρθρα για τις ιστοσελίδες τους. Στον Κατάλογο μας, μπορείτε να γίνετε μέλος δωρεάν και να καταχωρήσετε τα άρθρα σας.

Όλα τα άρθρα θα ελέγχονται προτού δημοσιευτούν με σκοπό την καλή ποιότητα του περιεχομένου της σελίδας. Προτού ξεκινήσετε να αρθογραφείτε στον κατάλογο μας, επισκεφθείτε τους Όρους Χρήσης της σελίδας μας.

Τα άρθρα που είναι ήδη δημοσιευμένα στο κατάλογο μας περνούν από έλεγχο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να καθορίσουν την μοναδικότητα τους. Με αυτό το τρόπο διατηρούμε την ποιότητα του καταλόγου μας και των άρθρων.

 

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

ananeoste-to-kathistiko-sas.jpgΗ ανακαίνιση σπιτιού, εκτός από μία πολύ δημιουργική και ευχάριστη διαδικασία, μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα πολυέξοδη. Στη δύσκολη εποχή την οποία διανύουμε παρόλα αυτά, η ανακαίνιση δε θα πρέπει να είναι απαγορευτική, καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούμε να την επιτύχουμε οικονομικά. Θα δούμε οπότε τι μπορείτε να κάνετε ώστε να ανανεώσετε το καθιστικό σας, το οποίο αποτελεί τον κύριο χώρο του κάθε σπιτιού, χωρίς περιττά έξοδα.

Θα ξεκινήσω με μία απλή συμβουλή, η οποία αφορά στο στυλ του καθιστικού σας, το οποίο μπορείτε να αναβαθμίσετε με καθρέπτες. Εάν ο καθρέπτης που θα επιλέξετε έχει μία ιδιαίτερη κορνίζα ή σχέδιο, τότε αποκτάτε παράλληλα και ένα αντικείμενο ισάξιο με ένα έργο τέχνης. Παράλληλα, οι καθρέπτες έχουν τη δυνατότητα να δείχνουν μεγαλύτερο έναν χώρο, γι’ αυτό και θα πρέπει να τους δοκιμάσετε σε διάφορα σημεία του χώρου πριν καταλήξετε στο πού θα τοποθετηθούν ακριβώς, γεγονός που θα αναδείξει και τη θέση των επίπλων σας.

Εάν το καθιστικό σας περιέχει τζάκι, ένας πολύ καλός τρόπος διακόσμησης του είναι να τοποθετήσετε μέσα σε αυτό κομμάτια από ξύλο, όπως αυτά που θα κάψει τις κρύες μέρες του χειμώνα. Η κίνηση αυτή θα δώσει μία ρουστίκ και ζεστή νότα στο χώρο σας και θα τον ανανεώσει. Κατά τη διάρκεια των γιορτών, μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να τοποθετήσετε φωτάκια πάνω στα ξύλα για μία επιπλέον δόση ζεστασιάς.

Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε τους παλιούς καναπέδες σας, όμως αυτή η περίοδος δεν ενδείκνυται οικονομικά, μπορείτε να αλλάξετε τελείως την εικόνα τους τοποθετώντας ριχτάρια πάνω τους. Με τον τρόπο αυτό θα κρύψετε οποιαδήποτε ατέλειά τους και θα μοιάζουν σαν καινούριοι.

Εάν η αγορά ενός πίνακα σας φαίνεται πολυέξοδη, μπορείτε κάλλιστα να διακοσμήσετε τους τοίχους του καθιστικού σας με αυτοκόλλητα. Είναι μία πολύ καλή επιλογή, καθώς θα τα βρείτε σε πολλά διαφορετικά σχέδια και χρώματα, ώστε να επιλέξετε αυτά που σας αρέσουν και ταιριάζουν περισσότερο στο χώρο σας.

Εάν το καθιστικό σας διαθέτει μία ή περισσότερες εσοχές στους τοίχους του, είναι η κατάλληλη ευκαιρία να τις εκμεταλλευτείτε, τοποθετώντας μέσα σε αυτές τα βιβλία σας και φτιάχνοντας έτσι μία αυτοσχέδια βιβλιοθήκη. Εάν υπάρχει επαρκής χώρος μπορείτε να προσθέσετε και επιπλέον ράφια, καθώς και να τα διακοσμήσετε με τα αγαπημένα σας αντικείμενα.

Εάν σας αρέσουν τα κάδρα, υπάρχουν πολλοί τρόποι ώστε να τα αξιοποιήσετε. Η τελευταία τάση είναι να δημιουργήσετε μία σύνθεση από κάδρα διαφορετικών μεγεθών, στα οποία θα έχετε τοποθετήσει τις αγαπημένες σας φωτογραφίες, καθώς και διάφορες εικόνες που σας αρέσουν.

Τέλος, μην ξεχνάτε ότι τα παλιά σας έπιπλα μπορούν και αυτά να αξιοποιηθούν. Μπορείτε λοιπόν κάλλιστα να βάψετε όλα όσα προτιμάτε, δημιουργώντας τους μία τελείως νέα εικόνα η οποία θα ανανεώσει το χώρο σας.

Άρθρο από https://www.dynamicgroup.gr/ 

comments

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!