• slide1
  • slide4
  • slide2
  • slide3
 

Δημιουργήστε το άρθρο σας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

 

Εμείς θα εξετάσουμε τη δομή και τη μοναδικότητα του άρθρου σας.

 

Εφόσον το άρθρο σας τηρεί τους όρους χρήσης θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα μας.

Κατάλογος Άρθρων

Το Seo-Arthra.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει την δυνατότητα σε αρθογράφους, να γράφουν άρθρα για τις ιστοσελίδες τους. Στον Κατάλογο μας, μπορείτε να γίνετε μέλος δωρεάν και να καταχωρήσετε τα άρθρα σας.

Όλα τα άρθρα θα ελέγχονται προτού δημοσιευτούν με σκοπό την καλή ποιότητα του περιεχομένου της σελίδας. Προτού ξεκινήσετε να αρθογραφείτε στον κατάλογο μας, επισκεφθείτε τους Όρους Χρήσης της σελίδας μας.

Τα άρθρα που είναι ήδη δημοσιευμένα στο κατάλογο μας περνούν από έλεγχο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να καθορίσουν την μοναδικότητα τους. Με αυτό το τρόπο διατηρούμε την ποιότητα του καταλόγου μας και των άρθρων.

 

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

3DWall pag 8

Μπορεί οι ταπετσαρίες 3D να είναι η τελευταία τάση στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, όμως, όπως και όλες οι επιλογές διακόσμησης, έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της!!!

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η ανάγκη για διακόσμηση ολόκληρου του σπιτιού ή ενός συγκεκριμένου δωματίου έχει φέρει τις ταπετσαρίες πάλι στην επικαιρότητα.

Παλαιότερα, το συγκεκριμένο είδος δεν ήταν τόσο δημοφιλές αφού οι περισσότεροι από εμάς το είχαμε συνδυάσει με τους τοίχους που διακοσμούσε στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού μας στο χωριό.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, οι νεότεροι σε ηλικία άνθρωποι το απέφευγαν συστηματικά καθώς ήθελαν να δώσουν ένα ξεχωριστό και πιο μοντέρνο στυλ και ύφος στον προσωπικό ή και επαγγελματικό τους χώρο...

Έτσι οι ταπετσαρίες είχαν φύγει από τη μόδα και θεωρούνταν ένα πιο παλιό και ξεπερασμένο είδος διακόσμησης.

Όλα αυτά όμως άλλαξαν πια, μιας και η συγκεκριμένη τεχνική διακόσμησης έχει επανέλθει στα σπίτια πολλών ανθρώπων όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό! Τα τελευταία χρόνια ειδικότερα με την χρησιμοποίηση της τεχνολογίας, οι ψηφιακές εκτυπώσεις έχουν γίνει από τις πιο δημοφιλείς τάσεις διακόσμησης.

Αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που ένα νέο είδος ταπετσαρίας ήρθε στο φως.... Οι Τρισδιάστατες 3D Ταπετσαρίες Τοίχου!!!

Αν δεν γνωρίζεις τι ακριβώς είναι οι συγκεκριμένες ταπετσαρίες αρκεί μόνο να σου πούμε ότι δεν έχουν κάτι διαφορετικό στον τρόπο που χρησιμοποιούνται απλά δημιουργούν τη ψευδαίσθηση των 3 διαστάσεων!!!

Είναι ουσιαστικά ταπετσαρίες που με τη βοήθεια της τεχνολογίας δημιουργούν ένα μοναδικό και ιδιαίτερο στυλ όταν κάποιος τις επιλέξει για να διακοσμήσει τον προσωπικό του χώρο.
Όσον αφορά τη κατασκευή τους, το υλικό με το οποίο συνήθως χρησιμοποιείται είναι ο πολυεστέρας.

Ο λόγος;; Είναι απλός!!!

Με τη χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου υλικού το χρώμα της ταπετσαρίας δεν εξασθενεί (παραμένει έντονο και ζωντανό) και δεν χρειάζεται κάποια επιπλέον καθημερινή περιποίηση έτσι ώστε να δείχνει όμορφο.

Επιπλέον, ο πολυεστέρας (ή αλλιώς polyester) είναι πολύ εύκολος στη τοποθέτηση - χρήση καθώς έχει τέλεια εφαρμογή στους τοίχους και αν η αγαπημένη μας ταπετσαρία 3D λερωθεί, μπορεί να καθαριστεί γρήγορα και απλά με οποιοδήποτε συνηθισμένο απορρυπαντικό.

Τέλος το συγκεκριμένο υλικό είναι αδιάβροχο κι έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει η ταπετσαρία μας αν πέσει κάτι πάνω της...

Το μειονέκτημα της ταπετσαρίας 3D είναι ότι δεν ταιριάζει στα μικρά σπίτια αφού δεν δημιουργεί ένα όμορφο αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, για να φανεί πλήρως το τρισδιάστατο εφέ της ταπετσαρίας χρειάζεται χώρος και κάποια απόσταση από τον τοίχο που θα τοποθετηθεί.

Επίσης, αν είσαι φοιτητής ή μένεις σε σπίτι το οποίο το νοικιάζεις, είναι καλό να αποφύγεις το συγκεκριμένο είδος διακόσμησης αφού η επιφάνεια στην οποία τοποθετείται η ταπετσαρία 3D πρέπει να είναι εντελώς λεία αλλιώς το φαινόμενο του ρεαλισμού θα χαθεί.

Γνωρίζοντας λοιπόν πόσο δύσκολο είναι να νοικιάσεις σπίτι χωρίς ρωγμές ή μικρές τρύπες στους τοίχους, σου προτείνουμε να σκεφτείς έναν εναλλακτικό τρόπο για να τους διακοσμήσεις...

Τελευταία συμβουλή! Χρησιμοποίησε κάποιον ειδικό για να τοποθετήσει την ταπετσαρία 3D για να είσαι σίγουρος/η ότι δεν θα υπάρξει κάποιο λάθος...

Πώς σου φάνηκε το άρθρο; Πες μας τη γνώμη σου!

comments

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!