• slide1
  • slide4
  • slide2
  • slide3
 

Δημιουργήστε το άρθρο σας, σύμφωνα με τους όρους χρήσης. 

 

Εμείς θα εξετάσουμε τη δομή και τη μοναδικότητα του άρθρου σας.

 

Εφόσον το άρθρο σας τηρεί τους όρους χρήσης θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα μας.

Κατάλογος Άρθρων

Το Seo-Arthra.gr δημιουργήθηκε για να παρέχει την δυνατότητα σε αρθογράφους, να γράφουν άρθρα για τις ιστοσελίδες τους. Στον Κατάλογο μας, μπορείτε να γίνετε μέλος δωρεάν και να καταχωρήσετε τα άρθρα σας.

Όλα τα άρθρα θα ελέγχονται προτού δημοσιευτούν με σκοπό την καλή ποιότητα του περιεχομένου της σελίδας. Προτού ξεκινήσετε να αρθογραφείτε στον κατάλογο μας, επισκεφθείτε τους Όρους Χρήσης της σελίδας μας.

Τα άρθρα που είναι ήδη δημοσιευμένα στο κατάλογο μας περνούν από έλεγχο, ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να καθορίσουν την μοναδικότητα τους. Με αυτό το τρόπο διατηρούμε την ποιότητα του καταλόγου μας και των άρθρων.

 

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Αλλαγές... Μετακόμιση... Κι άλλες αλλαγές! Και μόνο στην ιδέα, τους περισσότερους μας πιάνει πανικός για όλη την επικείμενη αναστάτωση που φέρνει ένα τέτοιο βήμα. Δεν θα συνέβαινε το ίδιο όμως αν εστιάζαμε περισσότερο στα θετικά που επιφέρει μία τέτοια αλλαγή.

Πάρτε παράδειγμα εμένα! Εργαζόμενη γυναίκα, σύζυγος και πάνω από όλα, μητέρα δύο, παρακαλώ, απαιτητικότατων κοριτσιών. Πριν από περίπου τρεις μήνες καταφέραμε να μπούμε στο καινούργιο μας σπίτι, πράγμα αναγκαίο μετά την άφιξη του νεότερου μέλους της οικογένειας. Όταν πλέον όλα τα βασικά μπαίνουν στη θέση τους - πράγμα το οποίο στην ουσία δρομολογείται με σωστή οργάνωση κατά το πακετάρισμα - τότε φτάνει η στιγμή της πραγματικής απόλαυσης που περιμένει κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και ακούει στο όνομα "Διακόσμηση Σπιτιού".

Προσωπικά, θεωρώ ότι ένα σπίτι δεν χρειάζεται να έχει ένα ενιαίο ύφος. Προτιμώ να υπογραμμίζω την χρηστικότητα κάθε χώρου ξεχωριστά συνδυάζοντας πινελιές από την εκάστοτε εποχή του χρόνου που διανύουμε. Οδεύοντας προς το χειμώνα, το μάτι αναζητά τα γήινα ζεστά χρώματα για να νιώσει τη θαλπωρή, σε αντίθεση με τους ζεστούς μήνες που χρειάζεται κανείς ζωντανά χρώματα να του υπενθυμίζουν τη χαρά της ζωής.

Σε κάθε περίπτωση, η διακόσμηση πρέπει να ξεκινάει από τους χώρους των πιο απαιτητικών και ανυπόμονων σε ένα σπίτι, που δεν είναι άλλοι από τα παιδιά. Για τα παιδιά είναι θεμελιώδες για την φαντασία, την αντίληψη και την δημιουργικότητά τους, να έχουν αρκετά ερεθίσματα στον χώρο τους. Γι' αυτό το λόγο, εστίασα να τους κάνω μία ξεχωριστή γωνιά δημιουργικής απασχόλησης και μελέτης και άφησα αρκετό χώρο χωρίς περιττά έπιπλα στο δωμάτιο, για παιχνίδι, με μαξιλάρες άνετες για το πάτωμα και εύθυμα παραμυθένια αυτοκόλλητα τοίχου για να τους φτιάχνει η διάθεση.

Στο υπνοδωμάτιο, με αφορμή τη μετακόμιση, κατάργησα την τηλεόραση για καλύτερη ποιότητα ύπνου, πράγμα που σας συστήνω ανεπιφύλακτα. Είναι ένας χώρος που ζητά απεγνωσμένα παλ αποχρώσεις κι έτσι επέλεξα μία απόχρωση μπεζ-σομόν συνδυασμένη με ταρακότα σε ένα μόνο τοίχο για να προσδώσω βάθος και ζεστασιά. Μεγάλη προσοχή! Πάνω από το κεφαλάρι του κρεβατιού επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε ελαφρύ καμβά για την διακόσμηση του τοίχου σας και όχι βαριά κάδρα με γυαλί.

Στο σαλόνι, που συνήθως οι άντρες το θέλουν πιο ουδέτερο και σοβαρό, κάναμε συμφωνία με τον άντρα μου ότι θα το αφήσω λευκό με τον όρο να βάλω ταπετσαρία σε αποχρώσεις που θα αναδείξουν τους καναπέδες μας τουλάχιστον. Ισοπαλία ήρθαμε - ο σκοπός επετεύχθη.

Στην κουζίνα όμως τελειώνουν τα αστεία και οι συμβιβασμοί! Ο χώρος μου ανήκει δικαιωματικά! Το παλιό πλακάκι, αν είσαι ενοικιαστής, δεν είναι εύκολη υπόθεση να το αλλάξεις. Γι αυτό, λοιπόν, κι εγώ απλά το καμουφλάρισα με αυτοκόλλητα για πλακάκια! (Ναι έχουν βγει και τέτοια ευτυχώς!). Και voilà!
Τέλος, ένα αντικείμενο που συμβάλει στη διακόσμηση αλλά έχει και σημαντική χρηστική αξία, είναι ο καλόγερος. Αν η οικογένειά σας απαρτίζεται από 2 μέλη και πάνω μην το αμελήσετε και θα με θυμηθείτε!

Άρθρο από Πίνακες σε Καμβά με Θέματα από Ζωγραφική – houseart.gr

comments

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!