Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα φίλτρα νερού - 1.0 out of 5 based on 2 votes
Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

filtro-nerou.jpg

Τα φίλτρα νερού είναι ο πιο διαδεδομένος τρόπος ώστε να απολαμβάνετε κάθε μέρα καθαρό νερό, απαλλαγμένο από κάθε βλαβερό συστατικό για την υγεία. Ενδεικτικά, τα φίλτρα τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για το σπίτι σας, αφαιρούν το χλώριο και τα παράγωγά του από το νερό, το χώμα και τη σκουριά, τα διάφορα στερεά σωματίδια, καθώς και τα μικρόβια και τους ιούς, χαρίζοντας στο νερό μία ευχάριστη οσμή και γεύση. Τα φίλτρα νερού χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, στα φίλτρα κεντρικής παροχής και στα πόσιμου νερού.

Παρόλο που ο κάθε δήμος φροντίζει ώστε το νερό που πίνετε να είναι καθαρό και κατάλληλο προς πόση, παρόλα αυτά η απόκτηση ενός φίλτρου καθίσταται απαραίτητη, καθώς αυτό είναι σε θέση να αφαιρέσει από το νερό όλα τα υπολείμματα που έχουν μείνει σε αυτό, από αιωρούμενα σωματίδια έως επικίνδυνα μέταλλα και μικρόβια.

Εάν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε το φίλτρο πόσιμου νερού για το σπίτι σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι μπορείτε να βρείτε ποικίλα φίλτρα στην αγορά. Θα πρέπει βέβαια να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή ώστε να βρείτε το καλύτερο για εσάς, το οποίο θα σας παρέχει εγγύηση και θα είναι ποιοτικό. Αναμφίβολα η αποτελεσματικότητά του εξαρτάται από το μέγεθός του, καθώς και από την ταχύτητα με την οποία περνάει το νερό μέσα από το φίλτρο. Οπωσδήποτε κατά τη διάρκεια της αναζήτησής σας για το κατάλληλο φίλτρο για εσάς, θα πρέπει να ερευνήσετε κάποιους σημαντικούς παράγοντες, όπως τι ακριβώς αφαιρεί αυτό από το νερό που πίνετε, εάν περιλαμβάνει ενεργό άνθρακα, πού θα τοποθετηθεί, κάθε πότε θα χρειάζεται ανταλλακτικά, την πίεση την οποία θα έχει το νερό αφού αυτό τοποθετηθεί, καθώς και τις πιστοποιήσεις οι οποίες το συνοδεύουν. Θα πρέπει ακόμα να γνωρίζετε ότι ο μέσος όρος ζωής του ανταλλακτικού είναι έξι μήνες με ένα χρόνο. Η διάρκεια ζωής του βέβαια εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως το βαθμό καθαρότητας του νερού, το μέγεθος πόρου του φίλτρου, καθώς και την παροχή του νερού από το φίλτρο κάθε μέρα. Όταν το νερό είναι αρκετά βρώμικο, ο πόρος του ανταλλακτικού είναι μικρός, και το νερό που περνάει από το φίλτρο καθημερινά είναι πολύ, η διάρκεια ζωής του ανταλλακτικού θα μειωθεί. Πρόκειται να καταλάβετε ότι το ανταλλακτικό σας χρειάζεται αλλαγή όταν η πίεση με την οποία τρέχει το νερό μειωθεί, καθώς το πιθανότερο είναι ότι διάφορες βρωμιές έχουν συσσωρευτεί στο ανταλλακτικό.

Επιπλέον, τα φίλτρα νερού χωρίζονται σε αυτά που έχουν διαφανές ή αδιαφανές κάλυμμα. Το πρώτο σας δίνει τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να το ανοίξετε και να δείτε σε τι κατάσταση βρίσκεται το φίλτρο σας, όμως το δεύτερο σας προστατεύει στην περίπτωση που το φίλτρο εκτίθεται στον ήλιο, λόγω της προστασίας από την ανάπτυξη διάφορων μικρο-οργανισμών.

Μία έρευνα θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο για εσάς, ώστε να πίνετε κάθε μέρα καθαρό νερό. 

comments

Είσοδος Μελών

Social

Twitter response: "Could not authenticate you."

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!