Αξιολόγηση Χρήστη:  / 0
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Το καλοκαίρι έρχεται σιγά σιγά, και τα χαλιά είναι αυτά που πρέπει να αποχωρήσουν από το πάτωμα του σπιτιού, έτσι ώστε να ανασάνει το σπίτι και να μην συγκρατεί τόση ζέστη όπως το χειμώνα. Οπότε σκεφτόμαστε τι πρέπει να κάνουμε με τα χαλιά μας, να τα πάμε στο υπόγειο (όσοι έχουν) να τα στριμώξω σε κάποιο δωμάτιο, να τα βάλω σε κάποιο μπαλκόνι ;

Βέβαια πριν την τελική αποθήκευση θα πρέπει να καθαριστούν και να πλυθούν έτσι ώστε να είναι έτοιμα και καθαρά για το χειμώνα. Πολλοί από τους εμπόρους όταν τα αγοράζουμε μας συμβουλεύουν να τα καθαρίζουμε με ατμό. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι εφικτό πάντοτε, καθώς δεν διαθέτουμε όλοι σκούπα με ατμό.

Οπότε αυτό που κάνουμε είναι να σκουπίζουμε καλά με την ηλεκτρική σκούπα νομίζωντας ότι με τον τρόπο αυτό έχουμε καθαρίσει και το χαλί μας. Αν υπάρχουν λεκέδες επάνω στο χαλί μας, τότε το καθαρίζουμε είτε πλένοντας το, είτε χρηιμοποιοώντας κάποιο φθηνό καθαριστικό.

Δυστυχώς όλες αυτές οι παραπάνω λύσεις έχουν αποδειχτει προσωρινές και αναποτελεσματικές. Καμία σύχρονη νοικοκυρά δεν έχει την δυνατότητα να καθαρίσει το χαλί μόνη της και να έχει τα σωστά αποτελέσματα. Το μόνο που καταφέρνουμε να κάνουμε είναι να ταλαιπωρούμε το χάλι και να μειώνουμε τη διάρκεια ζωής του. Η λύση είναι ότι αν θέλουμε σωστό καθαρισμό του χαλιού μας θα πρέπει να το πάμε σε κάποιο από τα ταπητοκαθαριστήρια που πιθανώς θα έχουμε στην περιοχή μας.

Μόνο δίνοντας τα σε επαγγελματίες τα χαλιά μπορούν να καθαριστούν σωστά, αφαιρώντας όλους τους δύσκολους λεκέδες, και προπάντων χωρίς να επηρεάζουμε την ποιότητα και την διάρκεια ζωή τους. Τα ταπητοκαθαριστήρια διαθέτουν ειδικά μηχανήματα τα οποία είναι κατασκευασμένα ειδικά για να περιποιούνται και να προσέχουν την ποιότητα των χαλιών μας. Εφόσον πλυθεί το χαλί και στεγνώσει τότε συσκευάζεται αεροστεγώς καρατώντας μακριά τις σκόνες κάνοντας έτσι την φύλαξη τους πιο ασφαλή.

comments

Είσοδος Μελών

Social

Μεταφέρετε εύκολα την έδρα της επιχείρησής σας από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη διαβάστε περισσότερα εδώ... 301 Move… https://t.co/52zJg36YAc

seo-arthra seo-arthra

Blog / Βοηθήματα

Rating

Κάντε Rating στα άρθρα σας!

Στον κατάλογο έχουμε ενσωματώσει κώδικα για το "Rich snippets - Reviews" ώστε να εμφανίζεται στις αναζητήσεις των άρθρων σας. Οι αναζητήσεις που διαφέρουν στα οργανικά αποτελέσματα τις Google έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να δεχθούν επισκέψεις από τις απλές αναζητήσεις.

Κάντε rating και κερδίστε traffic προς το άρθρο σας!